به گزارش خبرنگار ایرنا، روحالله دهقانی فیروزآبادی روز شنبه در جلسه قرارگاه اقتصاد دانش بنیان استان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اظهار داشت: با حوزه بندی این شرکت ها از ابتدای سال آینده بهعنوان نمونه برخی شرکت های دانش بنیان در حوزه های مختلف کشاورزی، سلامت، معدن قرار می گیرد و دیگر شرکتهای دانش بنیان در انواع یک، دو و سه وجود نخواهد داشت.
وی ادامه داد: حمایت ها از این شرکت ها متناسب با اندازه و میزان درآمد و استخدام و گردش مالی به آنها ارائه خواهد شد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهور افزود: ارائه مجوزهای خاص این شرکت ها به دستگاههای مسوول تفویض میشود و متولی این امر در استان اصفهان نیز شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و بنیاد نخبگان است.
وی خاطرنشان کرد: پنج هزار میلیارد تومان تسهیلات تبصره ۱۶ در اختیار معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری قرار دارد و اکنون۷۰۰ میلیارد تومان از این تسهیلات توسط معاونت علمی بین ۳۱ صندوق پژوهش و فناوری استانی تقسیم شده است.
دهقانی فیروزآبادی بیان کرد: تبصره ۱۶ هیچ وقت در قانون بودجه وجود نداشته است و سال گذشته برای هر کدام از شرکتهای دانش بنیان یک میلیارد تومان بهصورت قرض الحسنه اختصاص داده شد.
وی اضافه کرد: پرداخت این تسهیلات نیازی به ارائه طرح ندارد و بهصورت قرض الحسنه ارائه می شود و این ارقام به صندوق پژوهش و فناوری استانها تخصیص داده شده است و براساس قانون بالادستی باید این تسهیلات به شرکت های دانش بنیان ارائه شود و امکان واگذاری این پول به صندوق ها هم وجود دارد.
بودجه معاونت علمی برای توسعه فناوری ۱۵ صدم درصد از بودجه عمومی کشور است
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهور گفت: بودجه این نهاد برای توسعه فناوری۱۵ صدم درصد از بودجه عمومی کشور است و این بودجه عمومی را باید بهدرستی و با سختگیری هزینه کرد.
وی گفت: در زمان حاضر بیش از ۱۰ درصد شرکت های دانش بنیان کشور در استان اصفهان مستقر هستند و بر اساس قائده ارزیابی که از آخر امسال مصوب و ابلاغ خواهد شد به ۱۵ درصد هم خواهد رسید.
دهقانی فیروزآبادی خاطرنشان کرد: با توجه به برخورداری اصفهان از ۱۵ درصد شرکت های دانش بنیان، باید دستکم ۱۵ درصد حمایت های معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری در این استان متمرکز شود و هیچ حرفی در این زمینه وجود ندارد و هیچ مشکلی با هزینه کردن نداریم.
وی با بیان اینکه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با محوریت بخش خصوصی و مردم بهطور عالی در حال فعالیت است تصریح کرد: باید به سراغ مدل های نوآورانه و مردم نهاد همانند شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برویم وبه معنی واقعی به مردم و بخش خصوصی فضا داده شود.
به گزارش ایرنا، روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و استاندار اصفهان همچنین با فعالان حوزه فناوریهای پیشرفته و هوش مصنوعی در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان دیدار و گفت وگو کردند.
در این گفت وگو معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با اشاره به نقش اثربخش فناوران این حوزه در هموار ساختن مسیر برای سایر فناوران، گفت: نوآورانی که آغاز کننده حرکت های جدید هستند؛ علاوه بر تلاشی که برای اجرای ایدههای نوآورانه خود دارند مسیر ناهموار پیش رو را برای سایرین هموار میسازند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییس جمهور روز شنبه از طرح ملی رادار مراقبت ثانویه فرودگاهی در دانشگاه صنعتی اصفهان بازدید کرد.
دهقانی فیروزآبادی در سفر خود به اصفهان، در همایش و نمایشگاه مسیر زاینده به میزبانی فولاد مبارکه اصفهان در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان حضور یافت.
نظر شما