به گزارش ایرنا؛ «بهزاد مسعودی اصل» روز شنبه در همایش ملی معماری، شهرسازی و گردشگری به میزبانی جهاد دانشگاهی در کرمانشاه، بافت فرسوده این شهر را مشکلی ۳۵ ساله اعلام کرد که تاکنون راهکاری برای سامان دهی آن ارائه نشده است.
وی ساماندهی بافتهای فرسوده کرمانشاه را یکی از اولویتهای مدیریت شهری عنوان کرد که همه دستگاه های مربوطه باید برای تحقق این موضوع پای کار باشند و گفت: هیچ وقت برای سامان دهی بافت های فرسوده کرمانشاه برنامه کامل و جامعی نداشتیم و اقداماتی به صورت جزیرهای و پراکنده انجام شده که کارایی هم نداشته است.
وی با اشاره به اینکه مشوق های ارائه شده برای سامان دهی بافت های فرسوده کرمانشاه نتوانسته تغییر مثبتی در این مناطق ایجاد کند، و در ادامه اظهار داشت : هیچ طرح و برنامه ای بدون حضور و مشارکت مردم به نتیجه نرسیده و نمی رسد لذا باید با ارائه بسته های تشویقی و معافیت های اثرگذار، مانند برخی از کشورهای پیشرفته به دنبال احیا و زنده نگه داشتن این بافت ها باشیم چراکه امروزه این بافت های فرسوده در کرمانشاه بسیار ناامن شده است.
ارسال ۲۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش
سرپرست موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی کرمانشاه و رییس همایش نیز در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران تعداد مقالات ارسال شده به دبیرخانه جشنواره را حدود ۲۰۰ مقاله عنوان کرد و گفت: در راستای ایفای رسالت دانشگاهی و بررسی مشکلات و مسایل اجتماعی مورد تاکید مقام معظم رهبری، این همایش را با حضور اساتید و پژوهشگران ملی و استانی برگزار کردیم.
«خلیل جلیلی» با اشاره به اینکه در مجموع ۲۰ مقاله و سخنرانی در این همایش برگزیده و معرفی خواهند شد، افزود: امیدواریم این مقالات و پژوهش های انجام شده بتواند در توسعه سه حوزه معماری، شهرسازی و گردشگری غرب کشور و استان کرمانشاه تاثیرگذار باشد.
وی از حمایت ۳۰ دانشگاه و موسسه و پنج حامی رسانه ای برای برگزاری این رویداد خبر داد و اظهار کرد: هدف از برگزاری این همایش تاکید بر پژوهش های کاربردی و ارائه راهکارهای نوین برای برون رفت از معضلات و مشکلات استان و غرب کشور در حوزه های معماری، شهرسازی و گردشگری است.
اهداف برگزاری این همایش و سخنرانان آن
دبیر علمی همایش هم گفت: مقالات ارائه شده در این همایش در پایگاه آی اس سی، سامانه سیویلیکا و کنسرسیوم محتوای ملی منتشر و همه گواهی نامه های صادر شده به صورت لحظه ای و برخط قابل دریافت و اصالت آنها هم تایید خواهد شد.
«سونیا امجدیان» آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی و پژوهش های انجام شده در سه حوزه معماری، شهرسازی و گردشگری و اهتمام اندیشمندان به ضرورت توسعه پایدار در این سه حوزه را از اهداف برگزاری این همایش عنوان کرد و افزود: تولید مبنای دانش بنیان، راه اندازی دبیرخانه دائمی همایش و استفاده از کلیه ظرفیت های پژوهشی بر پایه الگوی علمی و عملی و ارتقا جایگاه پژوهش های کاربردی و ارائه راهکارهای نوین برای حل مشکلات هم از دیگر اهداف برگزاری این همایش است.
ارائه راهبردها و راهکارهای مشکلات در حوزه های معماری، شهرسازی و گردشگری و بررسی راهکارها و آسیب شناسی آنها از دیگر اهداف برگزاری این همایش بود که خانم امجدیان به آنها اشاره کرد.
در این همایش ۲ روزه دکتر «عباس مهروان» استادیار رشته معماری داشنگاه رازی در حوزه انرژی و فناوری های نوین در معماری، دکتر «حامد بخشی» عضو هیات علمی گردشگری پژوهشکده جهاد دانشگاهی خراسان رضوی در حوزه گردشگری معیشتی، دکتر «سوران شنگه پور» دکترای معماری دانشگاه علم و صنعت ایران، پژوهشگر و کارآفرین حوزه معماری -شهرسازی در اروپا در حوزه شهر هوشمند و دکتر «جبار گوهری» مشاور وزیر میراث فرهنگی در خصوص معرفی پتانسیل های گردشگری استان کرمانشاه در روز اول سخنرانی خواهند کرد.
هفتمین همایش ملی معماری، شهرسازی و گردشگری به میزبانی جهاد دانشگاهی به مدت ۲ روز و در سه پنل تخصصی معماری، شهرسازی و گردشگری با پنج سخنرانی کلیدی در کرمانشاه آغاز شد.
نظر شما