دانش جعفری: جهادگران امروز برای تامین امنیت غذایی تلاش می کنند

شهرری- ایرنا- داود دانش جعفری وزیر پیشین اقتصاد و دارایی گفت: جهادگران امروز در جنگی دیگر برای تامین مواد غذایی و امنیت با وجود تحریم ها و توطئه هایی که دشمنان چیده اند در تلاشند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، داود دانش جعفری روز پنجشنبه در سی و پنجمین یادواره سنگرسازان بی سنگر استان تهران در سالن همایش های جهاد کشاورزی شهرری ، افزود: در اواخر جنگ تحمیلی جهاد سازندگی ۵۰ هزار نفر نیرو داشت که شاید یک دهم تا یک بیستم از آنان در استخدام جهاد بودند و مابقی را نیروهای مردمی و بسیجی تشکیل می دادند.

وی یادآورشد: اکثر این نیروها خدمات ارزنده ای در قالب جهاد داشتند و در جبهه ها حضور یافتند و بدون شک حفظ نظام و به اهتزاز درآمدن پرچم جمهوری اسلامی فقط به خاطر خون شهداست.

دانش جعفری اظهارداشت: یاد بگیریم که این پرچم را کماکان در اهتزاز نگاه داریم و ایران را به سرمشقی برای کشورهای اسلامی تبدیل و مردم را از وضعیت اقتصادی که در آن به سر می برند رها کنیم.

وزیر اسبق اقتصادی و دارایی به دستاوردهای جهاد سازندگی در هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: جنگ در شرایطی پیروز شد که کشور آمادگی مواجهه با آن را نداشت اما علتی که موجب پیروزی در آن شد بدون شک حضور مردم در تمامی عرصه های دفاع مقدس بود.

وی یکی از عرصه های حضور مردم در دفاع مقدس را حوزه جهاد سازندگی و بخش مهندسی دانست و خاطرنشان کرد: جهاد سازندگی در قالب مهندسی و فنی همراه با رزمندگان بود و برای پیشبرد امور جاده ها را همواره می ساخت، پل ایجاد می کرد، کارهای مهندسی و فنی را انجام می داد و در عمل اگر مهندسی در جنگ نباشد، پیشبرد جنگ امکان پذیر نیست.

دانش جعفری یکی از کارهای ماندگار جهادسازندگی را ساخت پل بر روی اروند رود دانست که از مهندسی منحصر به فردی در آن استفاده شده بود و دشمنان قادر به انهدام آن نبودند و به محض آسیب رسیدن به این پل، به سرعت توسط رزمندگان ترمیم می شد و به حالت قبل بازمی گشت.

وزیر اسبق اقتصاد و دارایی یکی دیگر از عرصه های حضور جهادگران را جنگ آب دانست و ادامه داد: در روزهایی که دشمنان آب را به سمت رزمندگان هدایت یا دریاچه هایی در مسیر حرکت رزمندگان ایجاد می کردند، سنگرسازان بی سنگر با مهارت و دانشی که در اختیار داشتند، می توانستند آب را به سرعت تخلیه و به محل مورد نظر هدایت کنند.

وی اضافه کرد: جهاد سازندگی در هشت سال دفاع مقدس بیش از ۵۴۰ هزار نیرو عازم جبهه کرد، ۷۷ کیلومتر جاده عملیاتی، ۲۸ پل کوچک و بزرگ و ۸۷ بیمارستان صحرایی در خط مقدس و ۱۷۷ سد خاکی درست کرد که تمامی آنان در شرایط جنگی و زیر بمباران دشمن انجام گرفت.

تعدادی از جهادگران پیش از جنگ تحمیلی و پس از پیروزی انقلاب اسلامی برای کارهای عمرانی، محرومیت زدایی و کمک به روستایی و افراد مستمند در مناطق کمتر توسعه یافته کشور حضور می یافتند و اقدامات عمرانی مختلفی را انجام می دانند که این جمعیت پس از آغاز جنگ تحمیلی با توجه به تجربه ای که کسب کرده بودند در خط مقدم حضور یافتند که در نهایت با فرمان امام به جهادگران این عرصه، عنوان سنگرسازان بی سنگر اعطا شد.

در این مراسم از جهادگران نمونه تجلیل شد .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha