۲ اسفند ۱۴۰۱، ۱۲:۰۵
کد خبرنگار: 911
کد خبر: 85036153
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نزدیک به سه میلیون نفر ساعت آموزش مهارتی در استان قزوین ارایه شد

قزوین - ایرنا - مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین گفت: ۲ میلیون و ۹۱۳ هزار و ۴۳۴ نفر ساعت آموزش مهارتی در رشته های مختلف از ابتدای امسال تاکنون در استان به متقاضیان یادگیری مهارت ارایه شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام سید محمود عرب روز سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: این آموزش ها در قالب چهار هزار و ۶۸۶ نفر دوره برای بانوان و ۹ هزار و ۲۷۹ نفر دوره برای مردان برگزار شده است.

این مسوول گفت: آموزش های مهارتی یاد شده به آسیب دیدگان اجتماعی، معتادان بهبود یافته، کودکان کار، مشمولان بیمه بیکاری، سربازان و زندانیان، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی، شاغلین بنگاه های اقتصادی، روستاییان، زنان سرپرست خانوار و زنان خانه دار ارایه شده است.

وی در ادامه با اشاره به اجرای طرح آموزش مهارت در محیط واقعی کار یا همان طرح استاد-شاگردی نوین،گفت: در این راستا واحدهای صنفی و صنعتی پذیرنده می توانند تا ۱۵ نفر را به مدت ۱۸ نفر در قالب شاگرد جذب کنند و در این مدت از معافیت های قانونی از جمله بیمه بهره مند شوند.

این مسوول در ادامه از راه اندازی مرکز تخصصی کارآفرینی و مشاوره شغلی در مرکز ثابت خواهران البرز خبر داد و گفت: از سوی این مرکز نیازسنجی شغلی انجام می شود و افراد مهارت آموز در یافتن بازار و هدایت شغلی مورد راهنمایی قرار می گیرند.

عرب اظهار کرد: تلاش داریم تا مرکز تخصصی کارآفرینی و مشاوره شغلی را در سایر مراکز مهارت آموزی دولتی استان قزوین راه اندازی کنیم تا مهارت آموزان بهتر جذب بازار کار شوند.

این مسوول با بیان اینکه نوآوری و فناوری در حوزه مهارت باید جدی گرفته شود،گفت: طرح شهرک مهارتی مشاغل آینده که با ابتکار اداره کل آموزش فنی و حرفه ای قزوین پیگیری می شود که مکمل زیست بوم فناوری و نواوری کشور مطرح است.

عرب اظهار کرد: در این طرح با کمک امکانات و فضاهای دانشگاهی مازاد مهارت هایی که در آینده و در قالب مشاغل جدید مورد توجه قرار خواهند گرفت، آموزش داده می شود.

طرح کهاد با هدف آموزش مهارت به دانشجویان در قزوین اجرا می شود

وی در ادامه با با بیان اینکه طرح کهاد برای آموزش مهارتی در دانشگاه ها از جمله دانشگاه های قزوین با همکاری سازمان فنی و حرفه ای در حال پیگیری است،گفت: در قالب این طرح ۵۴۰ ساعت آموزش مهارتی به دانشجویان در رشته های مورد علاقه ارایه می شود تا فارغ التحصیلان در کنار درس های تئوری با یک رشته مهارتی نیز آشنا شده و صاحب مهارت شوند.

این مسوول اظهار کرد: دانشجویان با گذراندن این میزان آموزش امکان گذراندن ۱۸ تا ۲۴ واحد درسی را دارند.

عرب خاطرنشان کرد: با دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) برای اجرای طرح کهاد توافق کرده ایم و مرکز مهارت های پیشرفته شهید چمران محمدیه را برای این مهم درنظر گرفته ایم.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین در ادامه با اشاره به نقش پررنگ بخش خصوصی در کمک به این دستگاه برای مهارت آموزی به افراد جامعه،گفت: در ایام الله دهه مبارک فجر شاهد افتتاح و راه اندازی 44 آموزشگاه آزاد مهارتی در استان بودیم.

آموزش مهارتی در بخش کشاورزی به ۷۸۱ متقاضی در قزوین

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین در ادامه از آموزش مهارتی در بخش کشاورزی به ۷۸۱ متقاضی خبر داد و گفت: به این افراد در مجموع ۱۳۱ هزار و ۹۵۱ نفر ساعت آموزش ارایه شده است.

این مسوول گفت: آموزش های مهارتی ارایه شده در بخش کشاورزی به ۵۳۹ نفر از مردان و ۲۳۴ نفر از بانوان قزوینی علاقه مند به این حوزه آموزش داده شده است.

وی اظهار کرد: با هدف حفظ و احیای مشاغل و حرفه های قدیمی در پی شناسایی و بهره گیری از توانمندی های صاحبان مشاغل و افراد دارای مهارت در روستاها هستیم.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین ادامه داد: در این رابطه تاکنون ۱۰۰ نفر از افراد ماهر در روستاهای قزوین شناسایی شده است.

وی در ادامه با اشاره به نقش مهم مراکز آموزش مهارت مجازی در مهارت آموزی به جامعه،گفت: ایجاد شهرک تولید محتوا در قزوین از محل منابع مصوبات سفر رئیس جمهور یک کار مهم است که در صورت عملیاتی شدن کمک بزرگی به تقویت آموزش های مجازی و پرورش افراد ماهر خواهد کرد.

این مسوول با بیان اینکه کشورهای توسعه یافته از محل آموزش های مهارتی در فضای مجازی به درآمدهای هنگفتی دست پیدا کرده اند،گفت: کشور ما با توجه به جمعیت خود باید ۶ میلیارد دلار از این محل معادل یک درصد درآمدهای حاصل شده در این بخش در دنیا درآمد داشته باشد که هنوز محقق نشده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین ادامه داد: تلاش داریم تا در راستای ایجاد زیرساخت برای آموزش های مهارتی مجازی، دپارتمان آموزش های مجازی را در قزوین راه اندازی کنیم.

ارتقای مهارت کارگران ساختمانی در قزوین دنبال می‌شود

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین در ادامه از هدف‌گذاری برای ارتقای مهارت کارگران ساختمانی خبر داد و گفت: حدود ۱۰۰ هزار کارگر ساختمانی در استان شناسایی شده که تنها ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر از این افراد دارای مهارت درجه سه یعنی در حد شناخت ابزار هستند که پنج هزار نفر از این افراد در انتظار بیمه شدن هستند.

وی در ادامه با بیان اینکه قزوین امروز به قطب آموزش های مهارتی انرژی های تجدیدپذیر تبدیل شده است،گفت: در همین رابطه دنبال عقد تفاهم نامه با شرکت شهرک های صنعتی برای آموزش های مهارتی مربوط به انرژی خورشیدی هستیم.

این مسوول ادامه داد: از سال گذشته تاکنون در این حوزه (آموزش های مهارتی انرژی های تجدیدپذیر) به ۹۰۰ نفر در سراسر کشور در یکی از مراکز ثابت دولتی قزوین آموزش داده شده است.

وی اظهار کرد: با صرف ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار به دنبال ایجاد یک نیروگاه برای انجام فعالیت های آموزشی به متقاضیان هستیم.

این مسوول با بیان اینکه در آموزش های خود تفکیک جنسیتی نداریم،افزود: در همین راستا با دوگانه سازی مراکز ثابت، ظرفیت های مراکز ما برای آموزش رشته های مهارتی بانوان افزایش می یابد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha