امین سپهریان روزسه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: تاکنون سه دوره مسابقات جام بازیهای رایانهای در خوزستان برگزار شده است وگیمرهای استان جز بهترین و قدرترین گیمرها در کشور هستند که برخی از آنها درمسابقات جهانی نیز به خوبی ظاهر شدهاند.
وی ادامهداد: انتظار میرود با توجه به ظرفیت موجود در خصوص بازیهای رایانهای و توانمندی گیمرها و مراکز حرفهای گیم در استان خوزستان، بنیاد ملی بازیهای رایانهای نگاه ویژهتری به استان خوزستان داشته باشد.
معاون هنری و سینمایی ارشاد خوزستان با اشاره به برنامههای این اداره کل در راستای ترغیب و تشویق علاقمندان به بازیهای مجاز رایانهای بیانکرد: همزمان با سراسر کشور توانستیم جام بازیهای رایانهای را با هدف نشاط اجتماعی در خوزستان برگزارکنیم که از این رویداد استقبال قابل توجهای صورت گرفت.
معرفی بازی سازان اهواز به بنیاد ملی بازی های رایانهای
سپهریان در بخش دیگری از این گفتوگو به تعامل های انجام شده با بازی سازان رایانهای استان اشارهکرد و گفت: با همکاری پارک علم و فناوری خوزستان و همچنین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فهرستی از بازی سازان اهواز برای معرفی به بنیاد ملی بازیهای رایانهای تهیه شده تا فعالان این حوزه بیش از پیش مورد حمایت قرار گیرند.
وی به تشکیل کارگروه مبارزه با بازیهای غیر مجاز در جهت نظارت و سرکشی از مراکزبازیهای رایانهای خبر داد و گفت: با محوریت این کارگروه، امسال اکثرمراکز گیمنت استان مورد بازرسی و سرشکی قرار گرفتند تا علاوه بر کاهش مکشلات وتخلفات، شاهد فعالیت مطلوب این نوع کسب و کارها در استان باشیم.
حمایت از بازی سازان رایانهای خوزستان
سپهریان با اشاره به فعالیت کمیتهای تحت عنوان جدول ۱۷ در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان بیان داشت: این کمیته در دربرگیرنده منابع مالی حمایتی ویژه موضوعات حوزه کاهش آسیب های اجتماعی است که شامل بازی سازان رایانه ای فعال در استان خوزستان نیز خواهد شد.
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان در بخش دیگری از این گفتوگو به تالیف کتاب سواد بصری با موضوع بازیهای رایانهای خبر داد و گفت: این کتاب به زودی از سوی این اداره کل چاپ و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
وی بیانداشت: در این کتاب به علائم اختصاری مربوط به نمادها وترویج ناهنجاریهای اجتماعی، پیامها و توصیههایی در خصوص تاثیرات مثبت و منفی بازیهای رایانه ای پرداخته شده است.
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان ادامهداد: همچنین در کارگروه برنامهریزی بازیهای رایانهای؛ آموزش کودکان در قالب همیار پلیس و سفیر سواد بازیهای رایانهای در مدارس، انجام نشستهای تخصصی بازیهای رایانهای از طریق رسانهها، انتشارو تولید محتوا در فضای مجازی با موضوع بازیهای مجاز و غیر مجاز و تاثیرآن در اجتماع مورد توجه قرار گرفته است.
سپهریان به فعالیتهای کارگروه برنامهریزی برای مبارزه با بازیهای غیر مجاز رایانهای در استان اشارهکرد و گفت: تلاش شده که ظرفیتهای لازم را بکارگیری کنم تا کودکان و نوجوانان از این نوع بازی ها استفاده نکنند.
وی با بیان این که تاثیر مثبت و منفی بازیهای رایانه ای در بین کودکان و نوجوانان همواره باید مورد توجه قرار گیرد افزود: فرهنگ سازی در حوزه بازیهای رایانهای تنها به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی محدود نمیشود؛ بنابراین نیاز است تا دیگر دستگاههای اجرایی نیز به این موضوع توجه داشته باشند.
نظر شما