۲۷ بهمن ۱۴۰۱، ۱۹:۳۰
کد خبرنگار: 815
کد خبر: 85032623
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

صدراعظم آلمان میهمان بایدن پس از سالگرد جنگ اوکراین

نیویورک – ایرنا- کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن  رئیس جمهور آمریکا سوم ماه مارس (12 اسفند ماه ) میزبان اولاف شولتس صدراعظم آلمان در واشنگتن خواهد بود تا یکسال پس از جنگ اوکراین درباره این موضوع بحث و گفتگو کنند.

کارین ژان پی یر سخنگوی کاخ سفید روز پنجشنبه به وقت محلی افزود: سفر صدراعظم آلمان فرصتی برای تقویت ارتباطات عمیق دوستی بین آمریکا و آلمان به عنوان متحد ما در ناتو است.

وی افزود: در یک سالگی تهاجم بیرحمانه روسیه به اوکراین، رهبران دو کشور درباره تلاش‌های مستمر ما برای حمایت از اوکراین، تحمیل هزینه‌ بر روسیه به دلیل این حمله و تقویت امنیت فراآتلانتیک(ناتو) بحث خواهند کرد.

بر اساس این بیانیه، بایدن و شولتس همچنین ادامه همکاری بین دو کشور در مورد طیف وسیعی از مسائل امنیتی منطقه‌ای و جهانی از جمله همکاری در زمینه چالش‌های مشترک چین و همکاری در منطقه هند و اقیانوسیه را بررسی خواهند کرد.

ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی اعلام کرد: آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه از ۱۶ تا ۲۲ فوریه ۲۰۲۳ (۲۷ بهمن تا سوم اسفند) به آلمان، ترکیه و یونان سفر خواهد کرد.

به گفته وی، بلینکن ۱۶ فوریه برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ به آلمان سفر و در نشست های دوجانبه و چندجانبه شرکت خواهد کرد که مدعی شد محور آنها حمایت مستمر از اوکراین، کمک به ترکیه و مردم سوریه و تعهد واشنگتن به امنیت فرا آتلانتیک و نظم بین المللی مبتنی بر قوانین است.

اولاف شولتس صدراعظم آلمان با انتقاد از رقابت آشکار برخی کشورها در زمینه تحویل جنگ افزارهای بیشتر و بهتر به اوکراین، آن را برای یکپارچگی کشورهای هم پیمان، زیانبار دانسته است.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز؛ شولتز در برابر مجلس آلمان با اشاره به همکاری خود با جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در باره فراهم کردن تانک برای تحویل به اوکراین گفت: ما با آماده کردن محرمانه تصمیم ها، پیش از اعلان آنها، این همبستگی را حفظ و تقویت کرده ایم.

وی افزود: آنچه به وحدت ما آسیب وارد می کند، رقابت علنی برای پیشی گرفتن از یکدیگر در امتداد فرستادن تانک رزمی، زیردریایی و هواپیمای جنگنده بیشتر (به اوکراین) است.

به گزارش ایرنا، رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha