اصغر اسماعیلی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:در ساختار وزارت راه و شهرسازی، ادارات کل راه و شهرسازی استانها مسوولیت ایجاد و ساخت راههای اصلی، بزرگراهی و آزادراهی را برعهده دارند.
به گفته وی، ۰.۶ درصد از بزرگراه، ۱.۳ درصد از راههای اصلی کشور، ۲.۶ درصد از راههای فرعی و ۲ درصد از راههای روستایی کشور در محدوده استان زنجان قرار دارد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه مسیر توسعه راه در شمالغرب کشور از کانال استان زنجان امکانپذیر است، گفت: برای تحقق این مهم اداره راه و شهرسازی استان، برنامه ریزی لازم را در دستور کار دارد.
این مسوول ادامه داد: سه پروژه مهم راهسازی استان زنجان در مقیاس بزرگراهی شامل محورهای "زنجان به بیجار"، محور "زنجان به سلطانیه- ابهر" و محور "زنجان به سمت قیدار و کبودرآهنگ" جزو سه پروژه مهم محسوب می شود.
اسماعیلی افزود: در استان زنجان بیش از "۱۳۰ کیلومتر" بزرگراه وجود دارد که با جذب اعتبارات و با اجرای سریع طرحهای اشاره شده تا سال ۱۴۰۴ بیش از ۱۰۰ کیلومتر به میزان بزرگراههای قبلی استان اضافه خواهد شد.
وی با بیان اینکه این استان "۲۰۰ کیلومتر" آزادراه دارد و از این میزان "۱۰۵ کیلومتر" آزادراه زنجان به سمت تهران بوده و "۹۵ کیلومتر" هم به سمت تبریز است، گفت: ظرفیت آزاد راهی این استان تکمیل است و خوشبختانه در بخش آزادراهی در سطح کشور وضعیت خوبی داریم.
به گفته این مسوول، ۷۵۰ کیلومتر راه فرعی، ۳۵۰ کیلومتر راه اصلی و چهار هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه روستایی در استان وجود دارد و مجموع راههای استان بیش از پنج هزار و ۵۰۰ کیلومتر است.
وی خاطرنشان کرد:احداث ۶ پروژه ملی و همچنین یک طرح استانی ویژه در بخش راههای استان در برنامه کاری اداره کل راه و شهرسازی استان قرار دارد.
نظر شما