ایمان بزرگ امید در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این تجهیزات بیشتر شامل موتور خودرو، کامپیوتر، چرخ خیاطی و تابلو برق صنعتی، دستگاه فرز سنگ و .... بوده است.
وی بیان کرد: تجهیزات ارسال شده برای استفاده در پنج رشته آموزشی از جمله مکانیک خودرو، برق، خیاطی، کامپیوتر و تاسیسات بوده است.
بزرگ امید با بیان اینکه خرید تجهیزات هنرستانیها به تناسب رشتهها و نیاز صورت گرفته است، عنوان کرد: نیازمندیهای آموزشی اصول اساسی پایه برای خرید وسایل و تجهیزات بوده است.
وی تصریح کرد: براساس اسناد بالادستی، رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش از جایگاه مهمی برخوردار هستند و برای تأمین نیازهای بازار کار توجه به این رشتهها اهمیت زیادی دارد.
بزرگ امید با بیان اینکه توزیع امکانات با اولویت دهی به مناطق کم برخوردار انجام شد گفت: تجهیز هنرستانها و گرایش دانش آموزان به سمت و سوی شاخههای فنی حرفهای و کار و دانش از اهداف و سیاستهای مهم تبیین شده وزارت آموزش و پرورش در سالهای اخیر می باشد که اقدامات قابل توجهی در این مسیر انجام شده است.
وی افزود: طبیعی است که امکانات و تجهیزات جوابگو نباشد؛ مقداری عقب ماندگی وجود دارد که باید تلاش شود این کمبودها با همت مسوولان و کمک خیرین جبران شود.
رییس اداره فحک آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: در هنرستان های کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۶۳ رشته در قالب ۱۷۰ کلاس درس در این استان فعالیت دارد.
بزرگ امید ابراز کرد: تمایل و گرایش دانشآموزان متوسطه دوم به تحصیل در رشتههای مهارتی در قالب هنرستانهای فنی و حرفهای و کار دانش افزایش یافته است.
۲۷ درصد هنرجویان کاردانش کهگیلویه و بویراحمد وارد بازار کار می شوند
وی با بیان اینکه بیش از ۲۷ درصد از هنرجویان کاردانش پس از پایان تحصیلات وارد بازار کار می شوند گفت: دستگاه های اجرایی از قبیل شرکت نفت و گاز، میراث فرهنگی، فرهنگ و ارشاد و علوم پزشکی در حال تاسیس هنرستان و پذیرش هنر جو هستند.
بزرگ امید افزود: امسال همچنین بیش از پنج میلیارد ریال کمک سرانه مصرفی مختلف با تلاش مسولان مربوطه استانی بین هنرستان های کهگیلویه و بویراحمد توزیع شد.
وی گفت: هنرجویان شاخههای فنی و حرفهای و کار دانش در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ بیش از ۱۰ درصد رشد داشته که این امر موجب کسب رتبه سوم کشوری کهگیلویه و بویراحمد در شاخص توسعه جذب در هنرستان شده است.
نظر شما