۵ نفر بر اثر کرونا جان باختند/ شناسایی ۱۸۷ بیمار جدید

تهران - ایرنا - مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و۷۸۸ نفر رسید.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از وبدا، تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۹۷ هزار و ۶۵۸ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۹۱ هزار و ۱۶۱ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۲۴ هزار و ۶۳۳ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۴۱۳ هزار و ۴۵۲ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۸۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۰۳ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۵ هزار و ۸۶۵ نفر رسید.

در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۷۸۸ نفر رسید.

تا کنون ۷ میلیون ۳۳۸ هزار و ۳۷۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

۲۴۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۵ میلیون و ۱۴۸ هزار و ۷۵۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۰ شهرستان وضعیت قرمز، ۱ شهر در وضعیت نارنجی، ۹۵ شهر در وضعیت زرد و ۳۵۲ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha