به گزارش خبرنگار ایرنا، فرماندار سرپلذهاب در این مراسم، افزود: ظرفیت پذیرش فرهنگ کتابخوانی در مناطق روستایی بسیار زیاد است و باید در زمینه ترویج کتابخوانی، تلاش بیشتری صورت گیرد از این رو باشگاه کتاب و کتابخوانی در روستای دول الیاس، به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، نهاد کتابخانه ها، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، بخشداری، دهیاری و اهالی روستا دایر و این روستا به عنوان دوستدار کتاب ایران معرفی شد.
وی اظهار کرد: یکی از سیاستهای دولت، توجه و توسعه روستاها در ابعاد مختلف است و با توجه به پیگیری های متولیان فرهنگی در شهرستان، باشگاه های کتاب و کتابخوانی در بیشتر روستاها راه اندازی شده است.
نماینده عالی دولت در سرپل ذهاب گفت: گسترس مسائل فرهنگی در روستاها در گرو توسعه مسائل کتاب و کتابخوانی بوده از این رو خروجی کتابخوانی، آگاهی و بینش، علم و درایت و آینده نگری و پاسخ نه گفتن به تهاجم فرهنگی است.
وی ادامه داد: اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی درصدد است تا روستاهای موفق در زمینه کتابخوانی بعنوان روستای دوستدار کتاب معرفی کنند.
در حاشیه این مراسم نمایشگاهی از پخت و عرضه نان و شیرینی محلی، آش، اجرای موسیقی محلی و مسابقات فرهنگی نیز برپا شد.
کتابخانه های عمومی شهرستان سرپل ذهاب در مجموع حدود ۵۰ هزار نسخه کتاب را در خود جای داده اند که اکنون حدود ۲۵ هزار جلد متعلق به کتابخانه عمومی رسالت در مرکز استان نگهداری می شود و ۲۵ هزار جلد نیز در ۲ کتابخانه عمومی علامه و ترکویس نیز برای استفاده یک هزار و ۵۰۰ عضو کتابخانه موجود است.
شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت و ۴۸ کیلومتر مرز با عراق، هشت دهستان و ۲۲۶ روستا دارد که تعدادی از روستاها در حریم مرز واقع هستند.
نظر شما