یک کارشناس: فرهنگ حذف نوشیدنی و خوراکی های صنعتی باید از کودکی نهادینه شود

یاسوج - ایرنا- مسئول واحد بهداشت دهان و دندان شهید دامیده شهرستان بویراحمد رژیم غذایی نامناسب را یکی از مهمترین علت های پوسیدگی دندان به ویژه در سنین کودکی دانست و گفت : لدر راستای پیشگیری باید فرهنگ حذف نوشیدنی و خورکی های صنعتی از سنین پایین نهادینه شود.

سید اعظم کاظمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اظهار کرد: مصرف پفک،چیپس،نوشابه،لواشک و سایر خوراکی های صنعتی باعث پوسیگی دندان ها می شود.

وی با اشاره به اینکه استفاده از میوه و خوراکی های طبیعی به سلامت دندان های انسان ها کمک می کند تاکید کرد: فرهنگ حذف نوشیدنی ها و خوراکی های صنعتی باید از کودکی نهادینه شود.

مسئول واحد بهداشت دهان و دندان شهید دامیده شهرستان بویراحمد تصریح کرد: مصرف غذاها و نوشیدنی های گرم و سرد به صورت پیاپی از دیگر دلایل خرابی دندان هاست که برای پیشگیری از این امر نیاز است غذاها متناسب با دمای بدن باشد.

کاظمی تصریح کرد: غلظت بالای بزاق دهان یکی دیگر از دلایل پوسیدگی دندان هاست و افراد با خوردن آب در هنگام خشکی دهان و مشورت با پزشکان متخصص از خرابی دندان های خود پیشگیری کنند.

وی استفاده از مسواک و نخ دندان را دارای اهمیت حیاتی برای سلامت دندان ها دانست و افزود: در صورت در دسترس نبودن خمیردندان و مسواک می توان با شستن دهان با مخلوط آب و نمک به حفظ دندان ها کمک کرد.

مسئول واحد بهداشت دهان و دندان شهید دامیده شهرستان بویراحمد استفاده از خمیردندان و مسواک مخصوص برای کودکان را یادآور شد و افزود: متناسب بودن مسواک با دهان کودک و خمیردندان ژله ای مخصوص سن آنان از زخم دهان آنان پیشگیری می کند.

وی تصریح کرد: مراجعه سالی حداقل یک مرتبه به دندان پزشک ضرورت دیگر برای سلامت دندان هاست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha