به گزارش خبرنگار ایرنا، ۸۰۲ اثر از ۱۶۷ فعال فرهنگ و رسانه به دبیرخانه هفتمین جشنواره ابوذر استان قزوین ارسال شده بود.
جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت، مقابله با آسیبهای اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزههای اقدام، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، مکتب شهید سلیمانی، امید و نشاطآفرینی، خانواده، جامعه و فرزندآوری و سبک زندگی ایرانی اسلامی،مردم دوستی و مردم یاری، وحدت و همدلی، آب و احیای دشت قزوین، فرهنگ شهروندی، وقف، فرصتها و چالشهای استاناز موضوعات این جشنواره بودند.
آثار ارسالی شرکت کنندگان در این جشنواره نیز شامل گزارش خبری، گزارش تحقیقی و تحلیلی، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، تیتر، موشنگرافی،اینفوگرافی، عکس، فیلم و گزارش ویدئویی، پادکست و مستند بود.
در بخش گزارش تحقیقی و تحلیلی این جشنواره مهسا گنجه فرد، صادق چگینی و میثم ماله میر (خبرنگار ایرنا) عناوین اول تا سوم را به خود اختصاص دادند و اثر علیرضا جلالی نیز شایسته تقدیر شناخته شد.
در بخش گزارش خبری نیز دانیال افشار، هاجر عبدالهی و سحر محمد علیخانی اول تا سوم شدند و در بخش مصاحبه و گفت و گو نیز مریم بهبمانی فر، زهرا عبدالهی و رقیه کشاورز رتبه های اول تا سوم را از آن خود کردند و اثر ارسالی بنت الهدی عاملی شایسته تقدیر شناخته شد.
فریبا قاسمی، معصومه مهدوی یکتا و محمد امینی نیز برگزیدگان بخش یادداشت و مقاله این جشنواره بودند و اثر سید حامد قافله باشی نیز شایسته تقدیر اعلام شد.
در بخش عکس این جشنواره نیز امیرحسین نظری،محمد جواد امینی و طیب امیری مقام اول تا سوم را به خود اختصاص دادند و در بخش کلیپ و گزارش نیز امیر حسین نصرت پور، حمید نخعی و زهرا آقابابایی برگزیده شدند و اثر فاطمه عبدالله زاده شایسته تقدیر شناخت شد.
بخش اینفوگرافی این جشنواره نیز ۲ برگزیده داشت و حمید حامید فر و الله شعبانی در این بخش مقام آوردند و در بخش تیتر نیز وحید حاج سعیدی، جعفر بخشی بی نیاز و نفسیه مهرداد برگزیده شدند.
ابوالفضل سلیمی، سجاد قلی پور و مهدی بیگدلو نیز در بخش مستند این جشنواره برگزیده شدند و در بخش پادکست نیز عناوین برتر به فاطمه نخستین،گلی یوسف حلوایی و امیرعلی اکبر بیک رسید.
در بخش محورهای این جشنواره نیز اثر برگزیده مربوط به آسیب های اجتماعی متعلق به نسرین رحیمی (خبرنگار ایرنا) بود و در شعار سال و جهاد تبیین نیز به ترتیب آثار سیمه میرخوند چگینی و جابرخرم نیا برگزیده اعلام شد.
در موضوع پیوند رسانه و صنعت نیز اثر برتر مربوط به فاطمه قدوسی فر بود و در بخش دستاوردهای انقلاب اسلامی نیز اثر برتر به هادی انصاری اختصاص داشت و اثر برگزیده موضوع بسیج و حوزه های اقدام نیز از آن فاطمه باقری شد.
در موضوع مکتب شهید سلیمانی نیز اثر هیوا مافی برگزیده شد و در بخش امید و نشاط آفرینی نیز اثر اسماعیل بخشی برگزیده شناخته شد.
در موضوع خانواده جامعه و فرزندآوری اثر فریبا رحیمی برگزیده شد و در موضوع سبک زندگی ایرانی-اسلامی نیز اثر برتر مربوط به کبری درویش پیشه اعلام شد.
آثار حسن عابدینی در موضوع وحدت و همدلی، سهیلا عظیمی در مردم دوستی و مردم یاری، محمد حسن سلیمانی در آب و مدیریت مصرف و علی اصغر خلج در وقف و فرصت ها و چالش ها نیز برگزیده این جشنواره شناخته شدند.
نظر شما