به گزارش ایرنا، احمد محمدی زاده روز پنجشنبه در آیین بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی ۱۲ پروژه برق رسانی استان بوشهر در گناوه افزود: هم اکنون مناطق شمالی این استان از هیچ صنعتی برخوردار نیست و تنها زندگی مردم مبتنی بر دریا، تجارت و دریانوردی است و باید ظرفیتهای کاری جدید ایجاد شود.
وی ادامه داد: در این ارتباط منطقه ویژه اقتصادی صنعتی شمال استان بوشهر که ۱۱ سال پیش در سطح سه هزار و ۲۰۰ هکتار طراحی و ۱۳ کیلومتر ساحل دارد به از غیر شبکه فشار ضعیف برق و بهسازی معدودی از جاده ها در حد یک موافقت و تخصیص زمین مانده و اقدامی برای ایجاد زیرساختهای آن صورت نگرفته بود، در سفر مهمرماه سال گذشته رئیس جمهور به استان بوشهر ۶ پروژه برای فاعال سازی این منطقه طراحی و از تیرماه امسال عملیات زیرساختی این منطقه آغاز شد.
استاندار بوشهر ادامه داد: اکنون در اقدامی کم نظیر ۷.۳ کیلومتر دیوار کشی در منطقه احداث و ۹ کیلومتر دیگر در دست اجرا است، جاده پیرامونی، زیرساختهای جاده ها انجام شده است .
محمدی زاده موضوع مهم برای ایجاد زیرساخت ها در این منطقه ویژه را برق رسانی عنوان کرد که با آغاز عملیات اجرایی این پروژه و تامین برق، آب، گاز، دیوارکشی و جاده های اصلی زیرساختهای مهم اجرا خواهد شد و می توانیم مابقی عملیات اجرایی را در منطقه ویژه اقتصادی شمال استان بوشهر آغاز کنیم.
استاندار بوشهر درباره پروژههای برق رسانی در این استان اظهارکرد: وزارت نیرو سه هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان پروژه در استان بوشهر افتتاح میکند که اگر این پروژه ها امروز قرار بود اجرایی شوند بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری لازم داشت.
وی یادآورشد: شرکت برق منطقهای پروژههای جدید برق رسانی را در استان بوشهر شروع کرده و خط ورودی برق به شهر بوشهر که دچار بحران و یکی از علتهای قطعی برق بود در حال پیگیری برای حل این مشکل هستیم تا یک برق پایدار در تابستان آینده داشته باشیم.
همزمان با نهمین روز از گرامیداشت دهه مبارک فجر ۱۲ پروژه برق رسانی با ۲۳۲ میلیارد تومان اعتبار پنجشنبه با حضور استاندار و دیگر مسئولان در استان بوشهر افتتاح و یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد.
نظر شما