حجتالاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام، عصر دوشنبه در دیدار با جمعی از بانوان فعال در عرصههای مختلف در استان افزود: خانه و خانواده رکن اساسی در مسایل تربیتی و سالم سازی جامعه و هدایت جامعه است و باید مسایل مشکلات موجود در خانه و خانوادهها شناسایی و برای رفع این مشکلات برنامه ریزی شود.
وی با اشاره به اینکه دشمن خانه، خانواده و تحکیم بنیان خانواده را هدف قرارداده گفت: در حوادث اخیر نسل جوان و دانشآموزان و به خصوص زنان و دختران، دستمایه دسیسه دشمن قرار گرفت اما در نهایت معاندان نتوانستند در این فتنه به موفقیت دست پیدا کنند و با شکست مواجه شدند.
وی اظهارداشت: در این حوادث دشمن با استفاده از فضاهای مجازی مسایل و نگرانیهای را بوجود آورد که به فضل خدا ناکام ماند.
نکونام به بیداری و بصیرت زنان و به خصوص دختران نسل جوان در تحکیم بنیان خانواده تاکید کرد و گفت: رهایی خانوادهها و بی توجهی برخی والدین به خصوص مادران نسبت به تربیت فرزندان ودختران خود، مهمترین عامل بروز برخی آسیبهای اجتماعی و فرهنگی در جامعه است که باید برای تحکیم بنیان خانواده از خانه شروع شود .
وی اظهارداشت: برای تحکیم بنیان خانواده باید با نفوذ در خانوادهها و زندگی اجتماعی، خانوادههای دارای مشکل و پرمسئله را شناسایی و برای رفع آسیب فکری در خانوادهها برنامه ریزی انجام داد.
امام جمعه شهرکرد، به تغذیه فکری مادران و هدایت خانوادهها نسبت به مسایل اجتماعی و چگونگی تربیت نسل جوان تاکید کرد و گفت: برای هدایت دختران فریب خورده که به حجاب دهن کجی میکنند باید از تمام ظرفیتهای ارتباط گیری از جمله امر به معروف، دوستی و رفاقت، صحبت کردن و ارتباط گیری درست، استفاده کرد.
وی ضمن تسلیت سالروز ارتحال حضرت زینب کبری (س) گفت: زن درجامعه نقش تمام عیار متنی را ایفا میکند و میتواند مانند و همپای مردان نقشآفرینی متنی داشته باشد.
نکونام به تقویت باورها وتوانمندیهای زنان در جامعه اشاره کرد و اظهارداشت: امروز در جامعه به خصوص در جامعه زنان به تقویت ارزشهای ایمانی، بصیرت افزایی و معرفتی نیاز است تا بتوان در زمینهها و عرصههای مختلف اجتماعی گامهای موثری برداشته شود.
وی به پالایش اسمی سمنها وتشکلهای مردمی فعال در استان به عنوان یک ظرفیت مردمی برای پیشبرد اهداف و برنامههای مختلف تاکید کرد و گفت: شناسایی و رسمیت پیدا کردن سمنها و تشکلهای مردمی یک راهبرد برای استفاده از این ظرفیتهاست.
۷ کمیته برای رفع مشکلات و برنامه های حوزه زنان و خانواده در استان فعال شده است
مشاور استاندار در امور بانوان و خانواده نیز در این دیدار گفت: برای رفع مشکلات زنان و خانواده و اجرای برنامههای حوزه زنان و تحکیم بنیان خانواده هفت کمیته در سطح استان با همکاری سایر دستگاهها و نهادهای دولتی تشکیل شده است.
زهرا حبیبی افزود: کمیته جمعیت و فرزندآوری،کسب و کار پایدار زنان سرپرست خانوار و بدسرپرست، الگوی سوم زن، عفاف و حجاب، حقوق و مسولیت اجتماعی بانوان، تحکیم بنیان خانواده، تشکلهای مردمی و سمنها، کارگروه نظارت اجتماعی تشکیل شده است.
وی اظهارداشت: هم اکنون استان در حوزه فرزندآوری و جمعیت، یک کمیته تشکیل و دستورالعملها به ادارات ابلاغ شده و استان چهارمحال وبختیاری مقام نهم در کشور را در زمینه تشکیل کارگروه جمعیت کسب کرده است.
مشاور استاندار در امور بانوان و خانواده اظهارداشت: برای اجرای این طرح در استان علاوه بر استفاده از ظرفیت دستگاه حاکمیتی از ظرفیت مردمی و همکاری ستاد اجرایی امام راحل نیز استفاده شده است.
وی به استفاده از ظرفیت بسیج سازندگی و ستاد اجرایی فرمان امام برای کارگروه کسب و کار پایدار اشاره کرد و گفت: در این کارگروه ایجاد اشتغال پایداربرای زنان سرپرست خانوار در اولویت قرار دارد.
حبیبی افزود: در حوزه عفاف و حجاب نیز برنامه های مختلفی با همکاری دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری دردست اجراست.
وی به استفاده از ظرفیت تشکلهای مردمی و گروههای جهادی و تعامل دفتر امور زنان با فرماندهان بسیج و بانوان فعال در دهیاریها، شورایاریهای شهر و روستا برای اجرای طرحهای حوزه زنان تاکید کرد و گفت: هم اکنون آسیب شناسی مسایل حوزه زنان از جمله آسیبهای اجتماعی، تحکیم بنیان خانواده، آیین همسرداری، اعتیاد همسران، فضای مجاری و رسانه، مسایل پیش روی زیست عفیفانه در استان در دست اجراست.
به گزارش ایرنا، در این دیدار تعدادی از بانوان فعال در حوزه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، مردمی در خصوص مسایل و مشکلات زنان استان مطالبی را بیان داشتند.
نظر شما