طرح‌های صندوق کارآفرینی امید ۳۹۵ جوان گلستانی را صاحب شغل می‌کند

گرگان - ایرنا - مدیر صندوق کارآفرینی امید گلستان گفت: بهره‌برداری از ۳۴۳ طرح اقتصادی این صندوق با اعتبار هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال در دهه فجر امسال ۳۹۵ جوان جویای کار را صاحب شغل پایدار خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، رسول شهرکی روز یکشنبه در بازدید از دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی استان گلستان در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: صندوق کارآفرینی امید از کسب و کارهای خرد و کوچک همچون مشاغل خانگی و کارگاه های کوچک با پرداخت تسهیلات کارآفرینی حمایت می‌کند.

وی اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های حمایت از کسب و کارهای خرد، پرداخت تسهیلات بند «الف» تبصره ۱۸ است که در راستای آن از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون صاحبان ۴۵۰ طرح هزار و ۳۸۰ میلیارد ریال وام دریافت کرده و از طریق آن ۶۰۰ فرصت شغلی ایجاد شد.

مدیر صندوق کارآفرینی امید گلستان افزود: منابع وام‌های بند «الف» تبصره ۱۸ در راستای حمایت و پشتیبانی از کسب و کارهای خرد و کوچک با اولویت جوانان دارای مهارت، نخبگان و کارآفرینان مناطق محروم و روستایی پرداخت می‌شود.

وی گفت: همچنین از ابتدای دولت سیزدهم در حوزه تسهیلات اشتغال پایدار روستایی برای ۱۶۵ فقره پرونده مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال پرداخت شد و با استفاده از آن ۲۰۰ نفر صاحب شغل شدند.

شهرکی افزود: صندوق کارآفرینی امید در گلستان از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون در بخش‌های گوناگون از جمله کشاورزی و صنعت به هزار و ۴۵۰ نفر تسهیلات به مبلغ ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال پرداخت کرد تا هزار و ۸۰۰ بیکار مشغول به کار شوند.

طرح‌های صندوق کارآفرینی امید ۳۹۵ جوان گلستانی را صاحب شغل می‌کند

وی ادامه داد: همچنین در جریان سفر استانی پارسال دولت، ۵ هزار نامه از تقاضاهای مردم به صندوق کارآفرینی امید فرستاده شد که بخش عمده این افراد وام ضروری و اشتغال دریافت کردند.

مدیر صندوق کارآفرینی امید گلستان گفت: اولویت برنامه‌های این صندوق در سال آینده حمایت از طرح‌های نیمه‌تمام با بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی است و علاوه بر آن از شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز رشد پشتیبانی می‌شود تا در مراحل گوناگون تولید دچار مشکل نشوند.

شهرکی افزود: همچنین طرح‌هایی مانند صنایع دستی و تولید پوشاک که با وجود سرانه اشتغال پایین، تعداد اشتغال بالایی دارند با هدف تکمیل زنجیره تولید مورد حمایت کامل قرار خواهند گرفت.

وی با یادآوری حمایت این صندوق از راه‌اندازی ۱۱۰ صندوق خرد محلی به صورت خانوادگی و فامیلی برای رونق کسب و کارهای کوچک گفت: براساس تفاهم‌نامه با بسیج سازندگی و جهاد کشاورزی، آموزش اولیه و ابتدایی از جمله چگونگی بسته‌بندی، فروش، تولید و رقابت به اعضای ارائه می‌شود و پس از آن اعضا می‌توانند از محل بند «الف» تبصره ۱۸ تا ۲۵۰ میلیون تومان با کارمزد ۱۲ درصد و از محل اشتغال پایدار روستایی تا ۲۰۰ میلیون با کارمزد ۶ درصد وام دریافت کنند.

وی بیان کرد: سقف پرداخت این تسهیلات ۴ میلیارد تومان در شرایط عادی و ۵ میلیارد تومان برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha