کریم روزبهان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: سالیان اخیر، عوامل بسیاری همچون کمبود نقدینگی، تحریم های ظالمانه، سو مدیریت در کارخانه ها، کمبود مواد اولیه، نوسان ارز، فرسودگی ماشین آلات، بدهیهای بانکی، مشکلات بیمه ای در سالیان متمادی سبب رکود و غیرفعال شدن واحد های تولیدی بسیاری در استان شده بود.
وی افزود: طرح های راکد و مشکل دار در کارگروه رفع موانع تولید بررسی و مشکل آن ها رفع می شود و تا نتیجه رسیدن کار رفع مشکلات آن ها ادامه خواهد یافت.
مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: برنامه ابلاغی سال ۱۴۰۱ در استان این بوده که ۲۶ واحد غیرفعال باید به چرخه تولید برگردند.
بر اساس آخرین آمارها، میزان اشتغالزایی تعداد ۲۲ واحد تولیدی احیا شده استان، بیش از ۴۰۰ نفر بوده است.
در سال ۱۴۰۰ ، با پیگیریهای صورت گرفته ، تعداد ۱۹ واحد غیرفعال با سرمایهگذاری ۲۶۱ میلیارد ریال و اشتغال ۱۴۴ نفر مجددا به چرخه تولید برگشت و ۱۵ واحد صنعتی نیز با سرمایه گذاری ۸۶۰ میلیارد ریال ، ضمن افزایش ظرفیت تولید خود ، برای ۱۴۶ نفر ، شغل ایجاد کردند.
بازگشت واحد های تولیدی غیر فعال و راکد به چرخه تولید جزو نخستین دغدغه های دولت سیزدهم از همان روزهای ابتدایی شروع به کار بود و در حال حاضر به عنوان سیاست اصلی دولت در کهگیلویه و بویراحمد مطرح شده است.
در سال های اخیر تلاش های زیادی برای احیای واحدهای راکد صورت گرفته است اما همچنان واحدهای صنعتی بسیاری تعطیل هستند.
بر اساس آخرین آمار تعداد ۱۱۰ واحد راکد در استان شناسایی شده که می توانند به چرخه تولید بازگردند.
تعداد کل پروانههای صنعتی موجود در استان ۵۲۱ فقره بوده و این تعداد با سرمایه گذاری ۱۳ هزار و ۹۵۶ میلیارد ریال و اشتغال ۸۳۱۱ نفر است که از این تعداد در حال حاضر ۴۱۳ واحد ( ۷۹ درصد) به صورت فعال هستند.
نظر شما