ولی الله زمانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اکیپهای بازرسی و نظارت کارشناسان این اداره کل در راستای ارتقای کیفیت آرد و عرضه نان مطلوب به هم استانیها با همکاری اداره کل استاندارد و معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی از کارخانجات آردسازی استان از نحوه اختلاط گندم، خط تولید، طبقات بوجاری و آسیاب، استحصال گندم، وزن آرد، مراحل کیسهگیری بازدید و از آرد تولید شده نمونه برداری میکند تا کیفیت آرد بر اساس شاخصههای استاندارد مورد بررسی و سنجش قرار گیرد.
وی با بیان اینکه همواره بر ادامه روند پایش مسیر تولید تا مصرف آرد نظارت میشود، تاکید کرد: به کارگیری راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاههای پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد در کیفیت انواع نان ضروری است.
زمانی خاطرنشان کرد: دستگاههای مختلف نظارتی استان نیز باید با در نظر گرفتن نوع مسئولیت در این خصوص ایفای نقش کنند.
وی اظهار کرد: بر اساس اعلام مرکز پژوهشکده غلات کشور میانگین عدد کیفی نان استان زنجان از متوسط کشوری در یک سال گذشته بالاتر بوده و زنجان به این لحاظ جزو سه استان برتر است.
۶ کارخانه آرد سازی فعال در استان زنجان سالانه نزدیک به ۱۲۵ هزار تن آرد جهت مصارف واحدهای خبازی، آرد خام روستایی، صنف و صنعت تولید میکنند.
نظر شما