علیرضا حقیقت روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این واحدها شامل ۱۹۲ واحد تولید مواد غذایی، ۲۰ واحد آرایشی و بهداشتی، یک واحد تولید غذای کودک، یک واحد فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل و ۱۲ واحد تجهیزات و ملزومات پزشکی است.
وی گفت: در سال جاری بیش از هفت هزار قلم محصول غذایی، آرایشی و بهداشتی از سطح عرضه خریداری و پارامترهای مختلف ایمنی آنها بررسی شد.
این مسوول، توجه به نقش غذا و دارو را در حفظ و ارتقای سلامت جسمی و فکری افراد جامعه با اهمیت عنوان کرد و گفت: معاونت غذا و دارو ضمن اطلاع رسانی در جهت افزایش آگاهیهای عمومی، وظیفه نظارت بر نحوه تولید، نگهداری و توزیع محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و نیز نحوه تامین، تدارک، تجویز و عرضه دارو و تجهیزات پزشکی را در قالب چارچوب های مشخص بر عهده دارد.
وی افزود: در راستای تحقق رسالت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان تمامی توان خود را در برقراری هر چه بیشتر نظم و قانونمندی و کیفیت در حوزه مربوط به کار بسته ایم.
حقیقت اظهار داشت: با ارزیابی و اقدام هدفمند در چارچوب سیاستهای ملی و وزارتی، اصلاحات منطقی و راهکارهای اجرایی مثبتی را در ساماندهی و بهبود وضعیت موجود تا رسیدن به بهترین شرایط پیگیری و اجرا می کنیم.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان خاطر نشان کرد: هوشمندسازی و توسعه فرآیندهای نرم افزاری در اجرا و نظارت بر کالاهای سلامت محور، راه اندازی روش های نوین بررسی ایمنی مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی و ملزومات مصرفی و کارآمد کردن نظارت ها از جمله فعالیت های شاخص ما در این زمینه بوده است.
وی اضافه کرد: واحد پاسخگویی دانشگاه به سوالات دارویی، عوارض داروها و مسمومیت های عامه مردم و گروه پزشکی از طریق شماره تلفن ۱۹۰ همه روزه به غیر از روزهای تعطیل از ساعت هشت صبح تا هشت شب آماده پاسخگویی است.
نظر شما