۲۱۳ واحد تولیدی زنجان زیر ذره بین نظارت دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد

زنجان - ایرنا - معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان گفت: ۲۱۳ واحد تولیدی زنجان در حوزه مواد خوراکی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی زیر ذره بین نظارت دانشگاه قرار دارد و طبق برنامه پایش می‌شود.

علیرضا حقیقت روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این واحدها شامل ۱۹۲ واحد تولید مواد غذایی، ۲۰ واحد آرایشی و بهداشتی، یک واحد تولید غذای کودک، یک واحد فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل و ۱۲ واحد تجهیزات و ملزومات پزشکی است.

وی گفت: در سال جاری بیش از هفت هزار قلم محصول غذایی، آرایشی و بهداشتی از سطح عرضه خریداری و پارامترهای مختلف ایمنی آنها بررسی شد.

این مسوول، توجه به نقش غذا و دارو را در حفظ و ارتقای سلامت جسمی و فکری افراد جامعه با اهمیت عنوان کرد و گفت: معاونت غذا و دارو ضمن اطلاع رسانی در جهت افزایش آگاهی‌های عمومی، وظیفه نظارت بر نحوه تولید، نگهداری و توزیع محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و نیز نحوه‌ تامین، تدارک، تجویز و عرضه دارو و تجهیزات پزشکی را در قالب چارچوب های مشخص بر عهده دارد.

وی افزود: در راستای تحقق رسالت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان تمامی توان خود را در برقراری هر چه بیشتر نظم و قانونمندی و کیفیت در حوزه مربوط به کار بسته ایم.

حقیقت اظهار داشت: با ارزیابی و اقدام هدفمند در چارچوب سیاستهای ملی و وزارتی، اصلاحات منطقی و راهکارهای اجرایی مثبتی را در ساماندهی و بهبود وضعیت موجود تا رسیدن به بهترین شرایط پیگیری و اجرا می کنیم.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان خاطر نشان کرد: هوشمندسازی و توسعه فرآیندهای نرم افزاری در اجرا و نظارت بر کالاهای سلامت محور، راه اندازی روش های نوین بررسی ایمنی مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی و ملزومات مصرفی و کارآمد کردن نظارت ها از جمله فعالیت های شاخص ما در این زمینه بوده است.

وی اضافه کرد: واحد پاسخگویی دانشگاه به سوالات دارویی، عوارض داروها و مسمومیت های عامه مردم و گروه پزشکی از طریق شماره تلفن ۱۹۰ همه روزه به غیر از روزهای تعطیل از ساعت هشت صبح تا هشت شب آماده پاسخگویی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha