به گزارش ایرنا، تجمع کنندگان با در دست داشتن پرچم فلسطین علیه تصمیم بن گویر برای تخلیه روستای الخان الاحمر شعار دادند.
آنها تاکید کردند که هرگز از دفاع از خاک خود در برابر اشغالگران دست نخواهند کشید.
این تصمیم بن گویر در راستای دور جدید اقدامات و تجاوزگری صهیونیستها با روی کار آمدن کابینه راست افراطی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی صورت می گیرد.
روستای خانالاحمر در شرق قدس اشغالی و در نزدیکی دو شهرک صهیونیست نشینن قرار دارد. ساکنان این روستای زاغه نشین، عمدتا با دامداری زندگی خود را می گذرانند.
در همین چارچوب نیز «أوریت استروک» وزیر شهرکسازی و ماموریتهای داخلی کابینه رژیم اشغالگر اسرائیل از «یوآف گالانت» وزیر جنگ این رژیم خواسته است تا برای تخریب صدها خانه فلسطینی که در سالهای اخیر در مناطق مختلف کرانه باختری و بر اساس توافق اسلو به عنوان منطقه "ج" طبقهبندی شده است، اقدام کند.
این وزیر کابینه رژیم اسرائیل مدعی شد که این خانهها و دهها محله که تشکیلات خودگردان فلسطین اجازه ساخت آنها را داده در اراضی صهیونیستها واقع شده و از نظر مقامات رژیم اسرائیل، به عنوان اراضی این رژیم طبقهبندی میشوند.
این درحالی است که در کنار سایر اراضی اشغالی فلسطین، کرانه باختری و شهر قدس نیز اساسا متعلق به فلسطینی ها است و صهیونیست به هیچ وجه حقی در آنها ندارند؛ چه برسد به اینکه آن را متعلق به خودشان بدانند.
«استروک» که یکی از افراطیترین شهرکنشینان صهیونیست در منطقه در جنوب الخلیل در کرانه باختری است، در ادامه ادعاهای خود اضافه کرد که فلسطینیهایی که در زمینهای خود ساختوساز میکنند در تلاشند تا بدون اجازه و در فرآیند غیرقانونی، زمینهای رژیم صهیونیستی را که صحبت از دو میلیون هکتار زمین در کرانه باختری اشغالی است، تصرف کنند.
استروک درحالی این ادعاها را مطرح می کند که براساس قطعنامه ها و قوانین بین المللی رژیم صهیونیستی باید از کرانه باختری و قدس اشغالی خارج شود و هرگونه شهرک سازی در این اراضی براساس این قطعنامه ها غیرقانونی است.
در این پیوند، «دانیالا وایس» رئیس گروه صهیونیستی موسوم به شهرکسازی «نحلا» در گفت وگو با روزنامه صهیونیستی «یدیوت آحرونوت» گفت که زمان بازگشت به فعالیت شهرکسازی فرا رسیده و گالانت در نهایت متوجه میشود که قانون وجود دارد و او به توافقات ائتلافی کابینه ملزم شده است.
وی افزود: در حال آماده شدن برای بازگشت به شهرک (صهیونیست نشین) حومش (در شمال کرانه باختری) و شهرک (صهیونیست نشین) اویتار در منطقه کوه صبیح در جنوب شهر نابلس (در شمال کرانه باختری) هستیم. کابینه آریل شارون نخست وزیر اسبق وقت رژیم صهیونیستی به عنوان بخشی از طرح خروج از نوار غزه، شهرک صهیونیست نشین حوش را برچیده بود.
وایس با بیان اینکه شهرکسازی "یک امر نظامی و تابع وزیر امنیت یا رئیس ستاد ارتش نیست"، از نتانیاهو خواست تا شهرکسازی را مجددا فعال کند.
وی گفت: "اسرائیلی های زیادی بدون داشتن شرایط اولیه زندگی هر لحظه آماده اسکان هستند و تنها یک تماس کافی است تا دهها شهرک بلافاصله ایجاد شود که در هر یک از آنها ۳۰ خانواده زندگی کنند."
پیشتر نتانیاهو هنگامی که مامور به تشکیل کابینه رژیم صهیونیستی بود، اعلام کرد که خط مشی اصلی کابینه وی این است که شهرک سازی را در تمام مناطق الجلیل، النقب، بلندیهای (اشغالی) جولان و کرانه باختری توسعه دهد.
در مقابل نیز «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس تاکید کرد که شهرکسازی با تشدید مقاومت مواجه خواهد شد، دامنه این مقاومت افزایش خواهد یافت و فشار با تمام ابزارهای موجود صورت خواهد گرفت تا شهرک نشینان از خاک فلسطین ریشهکن شوند.
نظر شما