به گزارش ایرنا، سیدهادی قره سید رومیانی سرپرست معاونت حقوقی، امور مجلس و استانهای وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: برنامه ۵ ساله هفتم توسعه بسیار مهم است و همه ما در وزارت ورزش و جوانان باید تلاش کنیم که در برنامه بهخوبی به حوزه ورزش و جوانان پرداخته شود. کارشناسان اظهار دارند در برنامه ششم آنگونه که باید و شاید به حوزه ورزش و جوانان پرداخته نشده است.
وی افزود: ورزش و جوانان دو موضوعی است که سهم بسیار اعظمی در امور کشور دارند و باید بهخوبی در برنامه هفتم دیده شوند. اگر به حوزه ورزش و جوانان کمک شود بهعناصر مختلف اجتماعی و اقتصادی در کشور کمک شده است.
قره سید رومیانی مطرح کرد: با دغدغهمندی مقام عالی وزارت، هفته گذشته تشکیل کمیتهای با حضور کارشناسان و صاحبنظران وزارتخانه را در دستور کار قرار دادیم و قرار است در این کمیته جمعبندی محتوایی لازم برای مطالبات حوزه ورزش و جوانان در برنامه هفتم بهعمل آید و به دولت محترم منتقل شود.
سرپرست معاونت حقوقی، امور مجلس و استانهای وزارت ورزش و جوانان گفت: در معاونت حقوقی، امور مجلس و استانها مسئلهمحوری را نیز در دستور کار قرار دادهایم. اگر برنامهریزی نباشد، نمیشود آنگونه که باید و شاید کار را پیش برد. برنامهریزی ملاک اول هر کاری است.
وی افزود: مسائل مختلف حوزه خود را احصاء کردهایم و برنامهریزی لازم برای آن صورت گرفته است. باید صریح بگوییم چند موضوع و مسئله داریم و برای آن برنامهریزی کنیم و به جامعه مخاطبانمان توضیح دهیم که مسائل نیازمند پیگیری در هنگامی که مسئولیت را قبول کردهایم چه بوده و تاریخ بدهیم که این موضوع کی حل میشود. باید روزی که مسئولیتها تحویل افراد بعدی میشود، شفاف بگوییم چند موضوع داشتهایم و چند موضوع حل شده است.
قره سید رومیانی مطرح کرد: سفرهای استانی وزارتخانه باید سفرهای موضوعی و مسئلهمحور باشد. باید به این سمت رفت که قبل و بعد از سفرها، جلساتی با حضور مجمع نمایندگان استان و استاندار در وزارتخانه تشکیل و مطالبات منطقه احصاء شود و با ظرفیت وزارت ورزش و جوانان و همچنین همکاری استانداری، شرکتهای دولتی مناطق و... مطالبات یکی پس از دیگری حل شود. باید بگونهای عمل شود که قبل و بعد از سفر ما، مردم منطقه ملموس تغییر را حس کنند. ریاست محترم جمهور بر این موضوع بسیار تاکید دارند که مسئولان هم بین مردم باشند و هم حضورشان موثر و نتیجه بخش برای توسعه مناطق باشد.
قره سید رومیانی عنوان کرد: رسانههای غربی و سرمداران رسانهای جریان استکبار سالیان سال سعی داشتند بگونهای وانمود کنند که دیواری بین مردم و مسئولین کشور وجود دارد، ولی تدبیر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و استقرار دولت مردمی، برنامه و کارهای آنها را نقشه برآب کرد. در این دولت مردمی میبینیم که شخص رئیس جمهور، هیئت دولت و تمامی مسئولان کشوری و استانی بهصورت روزانه و هفتگی در بین مردماند و این موضوع برای مردم ملموس است. مقام معظم رهبری این موضوع را بسیار با اهمیت نام بردند و بر استمرار و تقویت آن تاکید داشتند.
سرپرست معاونت حقوقی، امور مجلس و استانهای وزارت ورزش و جوانان گفت: سعی داریم با قید فوریت از طریق آمایش سرزمینی مطالبات حوزه ورزش و جوانان در مناطق را احصاء و برای آن برنامه کوتاه مدت و بلند مدت تعیین کنیم. با این رویکرد میتوانیم گزارش کنیم که در هرمنطقه چه مطالبات و نیازمندیهایی هست و در چه مدت، چه میزان از این مطالبات را میشود پاسخ داد و حل کرد. یکی از گلایههای مردم از عملکرد دولتها، عدم عمل به موقع به برخی وعدهها و تعهدات بوده که حرکت بر اساس نقشه مطالباتی مناطق بر اساس آمایش سرزمینی، قول و وعده مسئولین را تبدیل به قول سدید میکند.
نظر شما