به گزارش ایرنا ، سلامت صفری در بازدید از مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاد دانشگاهی اردبیل، وجود مراکز علمی و خدماتی همچون جهاد دانشگاهی را بسیار ضروری ارزیابی کرد و گفت: جهاد دانشگاهی استان برای احداث این بیمارستان میتواند از طریق مجاری قانونی از تسهیلات استانداری و فرمانداری استفاده کند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اردبیل همچنین ادامه داد: همکاری بین شورای شهر و نهادهای خدمترسان به مردم همانند جهاد دانشگاهی باید بیش از پیش گسترش یابد.
صفری با اشاره به خدمات شهری شهرداری اردبیل گفت: شورای شهر ششم، شورای علمی محور بوده و از افتخارات آن این است که گامی در جهت الکترونیکی کردن خدمات برای شهر اردبیل برمیدارد.
رئیس کمیسیون فنی و عمرانی شورای شهر اردبیل نیز در این بازدید گفت: شهرداری با ارائه بیش از ۳۰۰ نوع خدمات به مردم بازوی توانمند و عامل اجرایی خدمات شهری است.
علیرضا غریبی با تاکید بر ضرورت استفاده از نظرات اساتید دانشگاهی در پروژه های عمرانی شهر اظهار کرد: در شورای شهر ۱۱ کمیسیون تخصصی در راستای موضوعات مختلف به ارائه نظرات تخصصی در خصوص امور مربوطه میپردازند که در این کمسیونها از نظرات اساتید دانشگاهی و فنی برای تصمیمگیری استفاده میشود و تاکید در شورای شهر اردبیل بر اولویت سرمایهگذاری شهری افراد بومی است.
وی خاطرنشان کرد: تحول خوبی در عرصه سرمایهگذاری اردبیل شکل گرفته و شورای شهر با دغدغهمندی تمام برای رفع موانع و مشکلات سرمایهگذاری تلاش میکند.
مرکز درمان ناباروی قفقاز در اردبیل به دلیل داشتن پشتوانهای علمی و مستحکم به نام پژوهشگاه رویان که نماد درمان ناباروری در دنیا معرفی شده توانسته در این زمینه کارنامه درخشانی از خود برجای بگذارد.
سابقه و ظرفیت ۲۰ ساله ارائه درمان موفق در کشور که در رویان وجود دارد پشت این مجموعه قرار گرفته تا بتواند به روزترین روشهای درمانی را به کار ببندد.
از زمان آغاز فعالیت مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی در این استان در ۱۰ سال اخیر درمان بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ خانواده نابارور موفقیتآمیز بوده و بدین طریق امید به زندگی به این خانوادهها بازگشته است.
تمام خدمات درمانی در بخش ناباروری جهاد دانشگاهی استان با هدف دسترسی عموم مردم تحت پوشش سازمانهای بیمهگر قرار گرفته است.
نظر شما