به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا شاه میرزایی روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی و اتاق اصناف بوشهر افزود: این سامانه از ابتدای بهمن به جای سامانه ایرانیان اصناف فعالیت و به صورت الکترونیکی مجوزهای صنفی را صادر میکند.
وی با بیان اینکه اطلاعات بخشهای مرتبط به این سامانه یکپارچه لینک شده است، تاکید کرد: درگاه ملی مجوزهای وزارت اقتصاد، سامانه صدور مجوز نیست بلکه این بخش تنها درگاهی برای راهنمایی اصناف به شمار میرود و این وزارتخانه نیز بر این امر اذعان دارد.
شاه میرزایی یادآور شد: بر اساس قانون باید سامانه صدور مجوز اصناف به درگاه ملی مجوزهای وزارت اقتصاد متصل شود و این درگاه تقاضاها را به سامانه نوین هدایت کند بنابراین نباید به سامانهای موازی برای صدور مجوز تبدیل شود.
معاون وزیر صمت با اشاره به جایگاه و ضریب نفوذ اصناف در سطح جامعه و اثر گذاری آنها بر نمایندگان مجلس، توصیه کرد: این قشر برخی مسائل قانونی مرتبط با سامانه صدور مجوز اصناف را از نمایندگان خود در مجلس شورای اسلامی مطالبه کنند تا رویههای اشتباه اصلاح شود.
ته لنجی برای تقویت بازار بندر بوشهر احیا شود
رئیس اتاق اصناف مرکز بوشهر در این نشست گفت: بوشهر در سال ۱۳۰۰ قمری ۲۰۰ صرافی فعال داشته که این مهم نشان دهنده مبادلات و معاملات گسترده تجاری این استان است.
امید سامری با بیان اینکه در سالهای گذشته هشت کنسولگری خارجی در بوشهر مستقر بوده، ادامه داد: بوشهر در عرصه تجارت جایگاه بزرگی داشته و این سابقه قابل تغییر و چشم پوشی نیست.
وی با انتقاد از اینکه فعالان بوشهر در حوزه کالای همراه، ملوان قاچاقچی خطاب میشوند، افزود: همواره حل این مساله از هر مسئولی که به استان بوشهر سفر میکند مطالبه شده است.
سامری اذعان کرد: بازار شهرستان بوشهر از ضعیفترین بازارهای کشور است و احیای ته لنجی برای این بندر میتواند راهگشا باشد.
نظر شما