ذبیح الله اللهی روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: سیستان و بلوچستان به دلیل پراکندگی جمعیت و وسعت استان ۸۵ کد مدرسه مصوب استثنائی دارد که هماینک تنها ۳۶ مدرسه برای این دانش آموزان در استان دایر است.
وی ادامه داد: برای نیازمندترین دانش آموزان و فرشتگان زمینی یعنی دانش آموزان استثنایی حرکت بسیار ارزندهای به سمت عدالت ترجیحی آموزشی در سیستان و بلوچستان مورد نیاز است چرا که هماینک در ۱۱ منطقه آموزشی این استان حتی کلاس نیز برای این دسته از دانش آموزان دایر نیست.
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنائی سیستان و بلوچستان افزود: همچنین به دلیل کمبود فضاهای آموزشی در برخی مدارس موجود نیز دانش آموزان با تعداد بالاتر از حد نصاب فضای آموزشی در مدارس در حال تحصیل هستند.
وی تاکید کرد: ضروری است خیران مدرسه ساز به احداث مدارس ویژه این دانش آموزان در سیستان و بلوچستان اهتمام ویژهای داشته باشند.
الهی از سنجش نوآموزان در سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: از ابتدای طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان در استان از اول خردادماه تاکنون در قالب ۵۴ پایگاه ثابت و سیار ۹۸ هزار و ۴۹۹ نفر از نوآموران استان سنجش شدند که شامل ۸۸ هزار و ۳۰۲ نفر نوآموزان بدو ورود به مدرسه، هفت هزار و ۴۰۴ نفر ورود به مقطع پیش دبستانی و ۲ هزار و ۷۹۳ نفر نیز جا مانده از سنجش سال گذشته بودند.
وی بیان کرد: فرآیند سنجش در این پایگاهها برای ارزیابی سلامت جسمی و آمادگی تحصیلی نوآموزان شامل سنجش بینایی، شنوایی، مراقبتهای بهداشتی، ارزیابیهای پزشکی و بررسی آمادگی تحصیلی و روانی نوآموزان بوده است.
نظر شما