به گزارش ایرنا، سرهنگ سید «علی حسینی» روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در اراک، افزود: کشتهشدگان حوادث رانندگی درون شهری این استان به لحاظ تعداد وقوع حوادث رانندگی نیز با افزایش ۱۳ درصدی همراه است.
وی بیان کرد: کشتهشدگان حوادث رانندگی درون شهری استان مرکزی در سال گذشته نسبت به سال ۱۳۹۹ روند افزایشی داشت و از ۹۰ نفر به ۱۰۱ نفر رسید و این مهم در ۶ ماهه اول امسال نیز با روند افزایشی همراه بود اما در طول سه ماه گذشته با اقدامات خوب صورت گرفته و مداخلات دستگاه قضایی در راستای رفع نقاط حادثهخیز، به صورت کنترلی و کاهشی است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: در ۹ ماهه امسال، تعداد وقوع حوادث رانندگی جرحی نسبت به مدت مشابه سال قبل هشت درصد و به لحاظ تعداد مصدومان، ۱۰ درصد افزایش دارد.
سرهنگ حسینی اظهار داشت: در این مدت، تعداد حوادث رانندگی درون شهری در شهرستان محلات نسبت به مدت مشابه سال قبل پنج فقره، خمین بیش از پنج فقره، ساوه چهار فقره و اراک سه فقره بیشتر شده است.
وی یادآور شد: با اقدامات خوب صورت گرفته و دخالتهای دستگاه قضایی، بسیاری از نقاط حادثهخیز از جمله پیچ طرمزد اراک، زیرگذر فراهان، پیچ کمربندی شمالی اراک، خیابان شهید شیرودی اراک از سمت میدان چهار سرباز به سمت میدان ولیعصر(عج) رفع شده است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی اضافه کرد: یکی از موضوعات مهم در اراک و ساوه، بالا بودن میانگین سرعت رانندگی نسبت به متوسط کشور است به طوری که در شهر اراک ۲۵ کیلومتر و در ساوه ۱۴ و نیم کیلومتر از میانگین کشور بیشتر است و این درحالی است که بیش از ۸۰ درصد تصادفات و تخلفات رانندگی درون شهری استان مرکزی در این ۲ شهر رخ میدهد.
سرهنگ حسینی عنوان کرد: در شورای راهبردی کاهش تصادفات و ترافیک استان که روز گذشته در استانداری برگزار شد، مقرر شد طرح جامع کاهش تصادفات به صورت جدی توسط دستگاههایی که برعهده آنها وظیفه محول شده، انجام شود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی افزود: از ابتدای امسال تاکنون، بیش از ۶ کلیپ آموزشی و فرهنگی توسط این پلیس ساخته شده و در آینده نزدیک تمام خدمات پلیس راهنمایی و رانندگی به صورت موشنگرافی در فضای مجازی منتشر میشود.
انعقاد تفاهمنامه با آموزش و پرورش
سرهنگ حسینی عنوان کرد: تفاهمنامههایی با آموزش و پرورش استان مرکزی در خصوص فرهنگسازی ترافیک منعقد شده است.
وی تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون برخورد با تخلفات رانندگی نسبت به مدت مشابه قبل حدود هفت درصد و برخورد با تخلفات حادثهساز ۲۴ درصد افزایش یافته است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: اعمال قانونها در بستر هوشمندسازی در دستور کار جدی است و افزایش برخورد با تخلفات راهنمایی و رانندگی به صورت هوشمند ۲۹ درصد افزایش داشته که این آمار مطلوب نیست و باید به گونهای باشد که همه برخوردها به صورت هوشمند صورت گیرد.
سرهنگ حسینی با بیان اینکه بیش از ۵۰ دوربین پایشی و چند دوربین ثبت تخلفات رانندگی به زودی در شهر اراک نصب میشود، گفت: بیشتر خیابانهای اصلی شهر اراک در رصد و پوشش دوربینهای ثبت تخلفات رانندگی است و اعمال قانون صورت میگیرد.
۴۴ درصد کشتهشدگان حوادث رانندگی درون شهری در ۹ ماهه امسال این استان مربوط به عابرین پیاده است
وی عنوان کرد: ۴۴ درصد کشتهشدگان حوادث رانندگی درون شهری در ۹ ماهه امسال این استان مربوط به عابرین پیاده است و ۳۹ درصد نیز مربوط به رانندگان و راکبین موتورسیکلتها است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی اضافه کرد: ایمنسازی گذرگاههای عابر پیاده با جدیت دنبال میشود و شهرداریها باید در این راستا به وظایف خود عمل کنند و با پیگیریهای صورت گرفته، گذرگاههای خیابان قائممقام و شهید شیرودی اراک به زودی نصب میشود.
سرهنگ حسینی گفت: استان مرکزی رتبه ۲۷ کشور را در آمار بالای فوت شدگان عابر پیاده دارد و باید تلاش شود به هر طریق از جمله تامین زیرساختها و فرهنگسازی این مهم کاهش یابد.
وی اظهار داشت: ۶۶ درصد کسانی که بر اثر حوادث رانندگی درون شهری این استان کشته شدهاند، در بیمارستانها جان خود را از دست داده و نیاز است بررسیهای لازم در این خصوص صورت گیرد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی افزود: در راستای شمارهگذاری خودرو، یک دفتر خدمات خودرویی امسال در شازند افتتاح شده که ساکنان این شهر دیگر نیازی به مراجعه به مرکز استان برای شمارهگذاری ندارند و تلاش میشود تا این دفاتر در شهرستانهای تفرش، آشتیان و خنداب نیز افتتاح شود.
سرهنگ حسینی عنوان کرد: در ۹ ماهه امسال، حدود ۴۴ هزار دستگاه خودرو در استان مرکزی بازدید شد، ۴۲ هزار دستگاه خودرو تعویض پلاک شد، بیش از سههزار موتورسیلکت شمارهگذاری شد، یکهزار و ۷۰۰ موتورسیکلت نوشماره وارد حمل و نقل شد و به بیش از ۲۰ هزار استعلام قضایی پاسخ داده شده است.
وی گفت: حدود پنجهزار دستگاه خودرو در این مدت به دلیل شکایات قضایی توقیف سیستمی شد، بیش از چهارهزار رفع توقیف صورت گرفت و یکهزار و ۳۰۰ دستگاه ماشینآلات کشاورزی در استان مرکزی شمارهگذاری شده است.
پیشتازی استان مرکزی در شمارهگذاری خودروهای کشاورزی
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی ادامه داد: این استان در راستای شمارهگذاری خودروهای کشاورزی در کشور پیشرو است.
سرهنگ حسینی با بیان اینکه آمار حمل و نقل در استان ۳۵ درصد افزایش یافته، عنوان کرد: در ۹ ماه امسال، مجموع خدمات شمارهگذاری در استان مرکزی ۶۷ درصد افزایش یافته است.
وی اظهار داشت: رسیدگی به تخلفات کرونایی از ابتدای طرح با جدیت دنبال شده و به بیش از ۱۷ هزار پرونده رسیدگی شده است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی اضافه کرد: موتورسیکلت به سبب ارزانی و کممصرف بودن مورد اقبال عمومی است اما استفاده از این وسلیه بویژه برای افرادی که قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت نمیکنند خطرات زیادی هم برای خود و هم برای دیگران به همراه دارد و ۸۰ درصد فوتشدگان موتورسیکلت استان مرکزی به دلیل استفاده نکردن از کلاه ایمنی جان خود را از دست دادند.
سرهنگ حسینی بیان کرد: در ۹ ماه امسال به ۲۳۹ هزار همیار پلیس، بیش از پنجهزار و ۷۰۰ راننده حمل و نقل عمومی، ۱۰ هزار موتورسیکلت سوار متخلف و بیش از ۱۶ هزار نفر از کارکنان نیروهای مسلح آموزش حضوری و چهره به چهره ارایه شده است و بیش از ۴۳ هزار بروشور و ۴۰ هزار حلقه سیدی آموزش قوانین راهنمایی و رانندگی تهیه و توزیع شده است.
وی ادامه داد: برخورد با خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی در این بازه زمانی ۱۵۰ درصد افزایش داشته و به دلیل شرایط ویژه اراک به لحاظ آلودگی هوا، امروز اخطار لازم برای جمعآوری اتوبوسهای دودزای ناوگان حمل و نقل شهری به شهرداری داده میشود و در صورتی که ظرف مدت معین شده این مهم محقق نشود، تمامی اتوبوسهای آلاینده توقیف میشود.
نظر شما