اخبار کوتاه کرمانشاه؛ از منع مدیران برای هدیه دادن تا تلاش برای کاهش آثار خشکسالی

کرمانشاه- ایرنا- دستور استاندار مبنی بر منع مدیران کرمانشاهی از دادن هدیه، تلاش ویژه قرارگاه آب شرب برای کاهش آثار مخرب خشکسالی در تابستان آینده، افزایش ۵۶ تخت به تخت‌های بیمارستان سنقروکلیایی و انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه رازی و پتروشیمی کرمانشاه از جمله اخبار کوتاه استان کرمانشاه است.

به گزارش ایرنا؛ «طیب صحرایی» که اول دی ماه به عنوان نوزدهمین استاندار کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد، هدیه یکی از مدیران کل استان بابت تبریک انتصاب را پس فرستاد و در نامه ای، همه مدیران اداری استان را از آوردن هرگونه هدیه برای استاندار منع کرد.

وی تاکید کرد که در شرایط کنونی لازم است مدیران استان صرفه جویی در هزینه ها را با جدیت در دستور کار قرار دهند.

استاندار کرمانشاه در نخستین روزهای کاری خود هم درخواست کرده بود که از نصب بنر تبریک در اماکن و معابر شهری خودداری شود.

تلاش ویژه قرارگاه آب شرب برای کاهش آثار مخرب خشکسالی

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه از تلاش ویژه قرارگاه آب شرب برای کاهش آثار مخرب خشکسالی در تابستان آینده خبر داد و گفت: با توجه به بحران خشکسالی و کاهش بارندگی‌ها، قرارگاه عملیاتی آب شرب کرمانشاه در قالب یک برنامه مشخص و منظم به دنبال تامین منابع آبی مناسب برای کاهش آثار مخرب خشکسالی بر حوزه آب شرب و آب مورد نیاز باغات در تابستان آینده است.

«طهماسب نجفی» در نشست قرارگاه عملیاتی آب شرب کرمانشاه با تاکید بر اهمیت ویژه این قرارگاه عنوان کرد: نشست‌های کارشناسی زیرمجموعه این قرارگاه باید با حضور آب منطقه‌ای، آبفا و دیگر دستگاه‌ها عضو کاملا فعال شود.

وی افزود: در این نشست‌های کارشناسی اگر مشکل و یا مسئله‌ای قابل حل نبود در قرارگاه پیرامون آن تصمیم گیری می شود.

نجفی یادآور شد: باتوجه خشکسالی شدید در سطح کشور و استان، قرارگاه با اولویت تامین آب شرب و حفظ باغات کشاورزی، تمام توان مجموعه های عضو را به کار گرفته است.

وی عنوان کرد: با توجه به اتمام سقف قرارداد پیمانکار قبلی خط انتقال آب شرب کرند، ادامه پروژه با پیمان جدید ادامه پیدا می کند و طبق وعده آبفا قبل از اردیبهشت ماه به بهره برداری می رسد.

افزایش تعداد تخت‌های بیمارستان سنقر به ۱۱۶ تخت

مدیر شبکه بهداشت و درمان سنقروکلیایی گفت: با صدور مجوز کمیسیون ماده ۲۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعداد تخت‌های بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان از ۶۰ تخت فعال به ۱۱۶ تخت مصوب فعال افزایش یافت.

«احسان مهری» افزود: با افزایش ۵۶ تخت، همه بخش‌های بیمارستان از جمله آی سی یو، سی سی یو، سی‌تی‌اسکن و دیالیز فعال شد و مردم شهرستان سنقروکلیایی می‌توانند تمام خدمات بهداشتی درمانی خود را از این بیمارستان دریافت کنند.

وی اظهار داشت: مشکل کمبود نیروی انسانی بیمارستان سنقر نیز در سال جاری در اولویت قرار گرفت و با حمایت‌های مسوولان استانی و به ویژه مسوولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مرتفع شد.

بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان سنقر و کلیایی ۲۴ مهر ۱۳۹۰ با حضور دکتر «مرضیه وحید دستجردی» وزیر وقت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جمعی از مسوولین محلی افتتاح شد.

این بیمارستان در زمان افتتاح دارای چهار بخش اورژانس، اطفال، جراحی و زنان و زایمان بود و برای ساخت و تجهیز آن حدود ۳۵۰ میلیارد ریال هزینه شده بود.

سنقروکلیایی با ۹۲ هزار نفر جمعیت در ۸۶ کیلومتری شمال شرق کرمانشاه واقع شده و دارای ۲۲۰ روستا در قالب هشت دهستان و ۲ بخش مرکزی و کلیایی است.

کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و اکنون بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در این استان فعال است.

دانشگاه رازی و پتروشیمی کرمانشاه تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه رازی و شرکت صنایع پتروشیمی استان کرمانشاه با هدف تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه منعقد شد.

رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه در مراسم انعقاد این تفاهم نامه به معرفی ظرفیت‌ها و توانایی‌های دانشگاه رازی در حوزه‌های مرتبط با صنایع پتروشیمی پرداخت.

«محمدنبی احمدی» همچنین ضمن اشاره به برنامه‌های دانشگاه برای توانمندسازی دانشجویان توضیحاتی در خصوص «طرح بورسیه شغلی دانشجویان» برای فعالیت در حوزه‌های صنعتی به ویژه صنایع پتروشیمی ارایه داد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه رازی نیز ضمن تبیین سیاست‌های دانشگاه در خصوص حمایت از طرح‌ها و پژوهش‌های تقاضامحور و مسأله‌محور، اشاره‌ای به جایگاه دانشگاه در نظام‌های معتبر رتبه‌بندی داشت.

سید «جعفر هاشمی» مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی کرمانشاه هم ضمن معرفی ظرفیت‌ها و امکانات این شرکت، از اعلام آمادگی برای تعامل جدی با دانشگاه در عرصه‌های گوناگون صنعتی به ویژه در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد.

به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشته‌های فیزیک، شیمی، زیست‌شناسی و ریاضی شد.

این مرکز در سال ۱۳۵۳ به «دانشگاه رازی» تغییر نام یافت و در ادامه، با تاسیس «دانشکده پزشکی کرمانشاه»، «تربیت دبیر سنندج» و «دانشکده دامپروری ایلام» توسعه یافت.

با گسترش آموزش عالی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، این دانشکده‌ها استقلال یافته و با عناوین «دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه»، «دانشگاه کردستان» و «دانشگاه ایلام» به فعالیت خود ادامه دادند.

دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه معین استان، هم اینک از وجود بیش از ۴۶۵ عضو هیات علمی و ۴۸۷ کارمند پرتلاش بهره می برد و بیش از ۱۱ هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای عمومی و دکترای تخصصی مشغول به تحصیل هستند.
کرمانشاه با چهار واحد پتروشیمی بعد از بوشهر و خوزستان به عنوان یکی دیگر از قطب‌های این صنعت در کشور مطرح شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha