به گزارش ایرنا، محمد میربابایی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در بازدید از طرح های در دست اجرای دامداری های پرواری افزود: ۲۸ هزار تن گوشت قرمز در واحدهای دامی صنعتی و روستایی استان طی ۹ ماهه امسال به تولید رسید که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۲۶ هزار تن بود.
وی اظهار داشت: این میزان گوشت از چهار میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی به تولید رسیده است.
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: شهرستان های بویین زهرا و قزوین به ترتیب با تولید ۳۲ و ۲۷ درصد از این میزان بیشترین سهم را در تولید گوشت قرمز در استان قزوین طی سال جاری به خود اختصاص دادند.
این مسوول همچنین گفت: پیش بینی می کنیم تولید گوشت قرمز در استان قزوین تا پایان سال جاری به ۳۶ هزار تن برسد.
وی با بیان اینکه مازاد گوشت مورد نیاز قزوین به دیگر استان ها صادر می شود،افزود: میزان مصرف سالانه گوشت قرمز در استان قزوین ۱۴ هزار تن است.
۱۷ هزار و ۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان قزوین به فعالیت می پردازند.
استان قزوین در تولید گوشت قرمز رتبه یازدهم کشور را داراست.
نظر شما