۱۳ دی ۱۴۰۱، ۱۹:۴۳
کد خبرنگار: 1240
کد خبر: 84988304
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

منطقه آزاد اروند ۹سال عقب ماندگی اختصاص اعتبار دارد

آبادان - ایرنا -  مدیر عامل سازمان منطقه آزاد اروند گفت: ردیف اعتباری برای عمران منطقه آزاد اروند از سال ۱۳۹۲ به رغم گسترش مساحت این منطقه، در لوایح برنامه و بودجه لحاظ نشده است و شاهد ۹سال عقب ماندگی اختصاص اعتبار هستیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدرضا اسکندری سه‌شنبه در نشست شورای اداری منطقه آزاد اروند (آبادان و خرمشهر) اظهار داشت: در مصوبه گسترش مساحت منطقه آزاد اروند مقرر شد که در بودجه عمومی کشور، ردیفی تعیین شود که بر اساس آن، اعتباری برای منطقه آزاد اروند مشخص شود که اعضای هیات دولت در ادوار گذشته آن را امضا کردند اما هیچوقت محقق و عملی نشده است.

وی افزود: یک ریال اعتبار از بودجه عمومی کشور به منطقه آزاد اروند اختصاص نمی‌یابد و با اعتبارات موجود نمی‌توان مشکلات در را برطرف کرد؛ از طرفی شاهد این امر هستیم که ادارت کل استان آبادان و خرمشهر را در آخر لیست اختصاص اعتبار قرار داده‌اند که این مهم حق مردم منطقه را ضایع کرده و مدیران دستگاه‌های اداری منطقه باید مدعی اعتبارات بودجه استانی باشند.

اسکندری گفت: پس از سفر رئیس جمهور به منطقه آزاد اروند و دستور تشکیل کارگروه توسعه شهرستان‌های آبادان و خرمشهر دستگاه‌های مختلف طرح‌های خود را پیشنهاد و در نهایت جمع‌بندی انجام شد که بر اساس آن، پروژه‌هایی تعریف و در یک بازه زمانی پنج ساله با تخصیص اعتبارات ویژه به منطقه، انجام خواهد شد.

وی با تاکید بر اجرای قانون ماده ۶۵ و مدیریت واحد در شهرستان‌های آبادان و خرمشهر گفت:ترک فعل دستگاه‌های اجرای پیگیری خواهد شد و از سوی قوه قضاییه نیز برای این امر دستور ویژه صادر شده است.

افزایش سه برابری درآمدهای سازمان منطقه آزاد اروند نسبت به سال‌های گذشته

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروندگفت: در سال جاری بالغ بر دو هزار و ۳۸۰ میلیارد تومان طرح عمرانی و خدماتی در آبادان و خرمشهر تعریف شده که برخی از آنها در حال اجرا و عملیات اجرای تعدادی نیز بزودی آغاز خواهد شد.

وی افزود:درآمدهای سازمان منطقه آزاد اروند نسبت به سال‌های گذشته بین ۳ تا ۳.۵ برابر افزایش یافته که درآمدهای مازاد به فعالیت‌های عمرانی و فرهنگی اختصاص یافته است.

اسکندری به اختصاص ۳۰ میلیارد تومان به باشگاه فوتبال صنعت‌نفت آبادان اشاره کرد و گفت:تاکنون ۱۵ میلیارد آن به این باشگاه پرداخت شده است و سعی بر این است تا در آینده نزدیک با کسب نتایج قابل قبول در لیگ برتر سایر مبلغ به این باشگاه پرداخت شود.

احداث پل جدید شهدای اروند در خرمشهر

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروندگفت: عملیات اجرایی پل شهدای اروند در خرمشهر در کنار پل قدیم به زودی آغاز خواهد شد و هم اکنون پیمانکار در حال تجهیز کارگاه ساخت پل است و در کنار آن برای برطرف کردن گره ترافیکی بین آبادان و خرمشهر، مطالعات ساخت بزرگراه خلیج فارس نیز در حال انجام است.

وی افزود: بزرگراه خلیج فارس به طول ۱۸ کیلومتر از پل جدید الاحداث خرمشهر آغاز و با عبور از جزیره مینو به پالایشگاه آبادان ختم خواهد شد.

اسکندری گفت:۳۱ زمین ورزشی در خرمشهر و آبادان تا اسفندماه با اعتباری بالغ بر ۴۶ میلیارد تومان احداث، نوسازی و بهسازی خواهند شد.

وی اجرای طرح ساماندهی انهار جزیره مینو با اعتباری بالغ بر ۱۲۵ میلیارد تومان، تکمیل ساحل سازی اروند صغیر با ۷۰ میلیارد تومان را از دیگر طرح‌های عمرانی و خدماتی سازمان منطقه آزاد اروند در سال جاری اعلام کرد و بیان داشت:منطقه آزاد اروند در بهسازی معابر شهری مسوولیتی ندارد و برای کمک به شهرداری آبادان ۱۰۷ فرعی و در خرمشهر مناطق محرزی و کوی ایثار نیز بهسازی و آسفالت کامل خواهند شد.

نگاه ویژه سازمان منطقه آزاد اروند به طرح‌های کشاروزی

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند وضعیت نخلستان‌های آبادان و خرمشهر را اسفبار توصیف کرد و گفت: تیمی با حضور شرکت‌های دانش بنیان تشکیل شده تا طرح‌های پیشنهادی برای احیای نخلستان‌های منطقه را ارائه دهند.

وی افزود:کار مطالعاتی توسط تیم فنی دانش بنیان تعریف شده ودر مدت زماندو ساله، نخلستان‌های جزیره مینو احیا خواهند شد ضمن اینکه این گروه‌ها می‌انند تجارب خود را برای احیای فضای سبز شهری در اختیار شهرداری‌های آبادان و خرمشهر قرار دهند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان نیز در این نشست گفت: هماهنگی و همکاری خوبی بین دستگاه‌های اجرایی، فرمانداری و منطقه آزاد اروند در آبادان در حال انجام است.

احسان عباسپور افزود:همه مسوولان دستگاه‌های اجرایی در منطقه در حال کار هستند و انجام کارهای عمرانی را می‌تواند در مناطق سلیج و ذوالفقاری به وضوح دید.

منطقه آزاد اروند با مساحت ۳۷ هزار و ۴۰۰ هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو) می باشد که در محل تلاقی دو رودخانه اروند و کارون واقع است.
این منطقه در همجواری با کشورهای عراق و کویت با داشتن ظرفیت های مناسب نظیر حمل و نقل جاده ای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha