مهم‌ترین چالش حوزه زیست فناوری نبود رقابت در بازار است

تهران-ایرنا- معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، نبود رقابت در بازار زیست فناوری را مهم‌ترین چالش در این حوزه دانست و گفت: باید به جای حمایت از محصولات جدید به فکر توسعه بازار محصولات قدیمی و تولید شده باشیم تا زمینه برای فروش بیشتر و بهتر این محصولات فراهم شود.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، روح الله دهقانی فیروزآبادی رئیس جمهور روز دوشنبه به همراه اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی از پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف بازدید کرد.

دانش‌آموزان فناور و نوآور را به نیروهای کارآمد جامعه بدل کنیم

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور در این بازدید با حضور در جمع دانش‌آموزان فناور و خلاق دهه هشتادی مستقر در ایستگاه نوآوری شریف اظهار داشت: وجود شما بهترین و ارزشمندترین دارایی کشور است و ما وظیفه داریم با حمایت‌های خود، شما را به افرادی اثرگذار و کارآمد در کشور بدل کنیم.

دهقانی فیروزآبادی با تشویق دانش ‌آموزان به تولید محصولات کاربردی‌تری که بتواند به نیازهای فناورانه کشور پاسخ دهد، افزود: شما حلقه مهم و اصلی زنجیره ارزش علم و فناوری و بازیگران اولیه زیست‌بوم فناوری، نوآوری و کارآفرینی در کشور هستید و باید با باور به ظرفیت‌های خود، برای توسعه کشور گام بردارید.

به سمت ایجاد مدل‌های اقتصادی حرکت کنید

وی محصولات فناورانه و نوآورانه تولید شده دانش‌آموزان را بسیار ارزشمند دانست و ادامه داد: استفاده بهینه از این ظرفیت‌ها باید به یک فرهنگ عمومی در کشور بدل شود. مطمئن باشید مردم و جامعه برای محصولات و خدمات ارزشمند هزینه می‌کنند و فرق بین محصول خوب و بد را می‌دانند، بنابراین سعی کنید در مسیر توسعه محصولات خود از حداکثر دانش و توان خود استفاده کنید و بدانید که موفقیت تنها در ایجاد کسب و کار نیست بلکه شکل دادن به یک مدل اقتصادی نیز می‌تواند موفقیت محسوب شود.

مهم‌ترین چالش حوزه زیست فناوری نبود رقابت در بازار است

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور افزود: محصولات تولید شده در سطح دانش‌آموزی پایه و اساس تولیداتی است که کشور را به سمت خودکفایی و تامین نیازهای فناورانه سوق می‌دهد. علم و دانشی که در تبدیل ایران به کشوری قوی تر موثر است.

دهقانی فیروزآبادی دانش‌آموزان فناور را خطاب قرار داد و گفت: تلاش کنید به سمت تولید محصولاتی بروید که کشور و مردم به آن نیاز دارند و در رفع مشکلات و چالش های امروز و فردای ایران به کار می‌آیند.

ایجاد رقابت به فروش بیشتر محصولات فناورانه کمک می‌کند

وی در این بازدید، نبود رقابت در بازار را مهم‌ترین چالش این حوزه ذکر کرد و یادآور شد: باید به جای حمایت از محصولات جدید به فکر توسعه بازار محصولات قدیمی و تولید شده باشیم تا زمینه برای فروش بیشتر و بهتر این محصولات فراهم شود.

رئیس بنیاد ملی نخبگان تصریح کرد: حوزه زیست فناوری یکی از عرصه های کاربردی و راهبردی در کشور است که باید تلاش کنیم از تولید محصولات و فعالیت فناوران در این زمینه حمایت کنیم و بازار بومی این محصولات را در داخل و بیرون از مرزها رونق دهیم.

مهم‌ترین چالش حوزه زیست فناوری نبود رقابت در بازار است

پارک علم و فناوری شریف

دانشگاه صنعتی شریف در سال ۹۳ مجوز ایجاد پارک علم و فناوری را از شورای گسترش وزارت علوم دریافت کرد و فعالیت پارک با ابلاغ اساس‌نامه آن از سوی وزارت علوم در آبان‌ماه ۹۵ آغاز شد.

شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند با استقرار در پارک علم و فناوری شریف از خدماتی چون توسعه بازار، دریافت مجوزها، خدمات رسانه‌ای، خدمات کارگاهی، معافیت مالیاتی، همکاری با متخصصان خارجی، شبکه کارگزاران و حمایت های مالی بهره ببرند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha