به گزارش ایرنا، عباسعلی رضایی عصر یکشنبه در نخستین روز از سال نوی میلادی در جریان دیدار با مادران شهیدان"آلفرد گبری و روبرت لازار" از صبر و استقامت خانواده شهدای ادیان توحیدی قدردانی کرد.
وی افزود: افرادی در میان پیروان ادیان توحیدی بودهاند که به واسطه ایثار و شهادت خود سهم به سزایی در تاریخ داشتهاند و شهدای ادیان توحیدی نیز در کنار مسلمانان در دوران پیروزی انقلاب و دفاع مقدس حماسه آفریدند.
رضایی اضافه کرد: شهدا همیشه یک گام جلوتر از سایرین حرکت کردند و با تقدیم با ارزشترین ودیعه الهی یعنی جان خویش به درگاه حق تعالی، حماسهها ساختند و امروز ارادت ملت به مقام شهیدان را در بدرقه عظیم شهدای گمنام در سراسر کشور دیدیم.
مدیرکل بنیاد شهید شهرستانهای استان تهران ضمن تاکید بر لزوم حرکت بر اساس مشترکات ادیان الهی گفت: مشترکات ادیان الهی در قالب توحید و اعتقاد به خدای واحد سبب شد تا ملت ایران در حوادث مهم این کشور یکدل و همصدا برای عزت و سربلندی کشور بایستند و این نشان از ولایتمداری و بصریت ملت ایران است.
وی شهدای سایر ادیان توحیدی را سندی روشن از همراهی و همدلی همه ادیان در دفاع از تمامیت کشور برشمرد و ادامه داد: دوران دفاع مقدس با تمام سختی ها و مشکلاتی که داشت، سبب شد تا ملت ایران از هر دین و آیینی متحد شوند و در دفاع از آرمان های امام(ره) و اقتدار کشور در برابر تهاجم دشمن دفاع کنند و بسیاری از آنها نیز به شهادت رسیدند.
رضایی خاطر نشان کرد:شما فرزند دلبندتان را برای دفاع از کشور و ملت ایران تقدیم کردهاید و این افتخار ما است که خادمی شایسته برای شما خانوادههای معظم شهدا باشیم؛ بدون شک شما نزد خداوند مقام و جایگاه بسیار بالایی دارید.
در این دیدارها که در فضایی صمیمی برگزار شد، خانواده شهدا به بیان خاطراتی از فرزند شهیدشان پرداختند.
مادر شهید «روبرت لازار» در دیدار این دیدار گفت: پسرم با متانت خود همیشه از مدافعان امام(ره) بود و همین امر هم سبب شد تا به جبهه برود.
وی افزود: «روبرت» پسر مؤدب و سر به زیری بود و هیچ وقت کاری نکرد که باعث ناراحتی خانواده خود شود و خدا را شاکرم که پایان خیری برای فرزندم رقم خورد.
بر اساس این گزارش پیروان ادیان توحیدی در طول سال های انقلاب و دفاع مقدس بیش از ۸۰۰ شهید و ایثارگر تقدیم این انقلاب کردند.
روبرت لازار در سال ۱۳۴۵ خورشیدی در تهران متولد شد. پس از ناتمام ماندن تحصیلات مدرسه، به خدمت سربازی اعزام شده و دوران آموزشی را به مدت یک ماه و نیم در لشکر ۸۴ لرستان گذراند.
با پایان دوره آموزشی، وی به جبهه غرب منتقل شد و در مناطقی همچون سومار و مهران به پاسداری از وطن پرداخت و در تیر سال ۶۷ در منطقه عملیاتی میمک به شهادت رسید.
آلفرد گبری فرزند واهان در تاریخ ۳۱ مرداد سال ۵۰ در محله یوسفآباد تهران دیده به جهان گشود. او فرزند اول خانواده بود. آلفرد در سن ۲ سالگی به همراه خانواده خود از آن محله نقل مکان و به محله نارمک رفتند. وی تحصیلات ابتدایی را در مدرسه «نائیری» سپری و تا سال چهارم، در دبیرستان «سوغومونیان» به درس ادامه داد.
آلفرد در سال ۱۳۶۹ پس از گرفتن دیپلم در رشته اقتصاد بلافاصله خود را به سازمان نظام وظیفه معرفی نمود. وی دوره آموزشی خود را در پادگان واقع در خیابان افسریه تهران گذراند و پس از دوران آموزشی و تقسیم بندی سربازان به لشگر ۵۸ تکاور ذوالفقار در گیلانغرب اعزام شد. آلفرد در سال ۱۳۶۹ و در سن ۱۹ سالگی بر اثر اصابت گلوله توسط منافقین به درجه رفیع شهادت نایل آمد. پیکر مطهر شهید پس از انجام تشریفات خاص مذهبی در قطعه شهدای قبرستان ارامنه در تهران با حضور صدها نفر از دوستان و اهالی محل به خاک سپرده شد.
نظر شما