رضا غلامی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اظهار این که از این میزان ۴۰۰ تن گوشت گوساله و ۲۰۰ تن گوشت گوسفند است ، گفت: گوشت قرمز با هدف تنظیم بازار، کاهش قیمت و حمایت از مصرف کنندگان در بازار محصولات پروتئینی به خصوص فروشگاه های زنجیره ای توزیع می شود.
وی قیمت مصرف کننده هر کیلو گرم گوشت گوسفندی ران ۱۵۵ هزار تومان، سر دست ۱۴۵ هزار تومان، راسته ۱۴۰ هزار تومان و گردن را ۱۳۵ هزار تومان اعلام کرد و ادامه داد: قیمت مصرف کننده گوشت گوساله ران ۱۵۵ هزار تومان، سردست ۱۵۰ هزار تومان و راسته ۱۶۰ هزار تومان تعیین شده است.
بررسی ها از بازار عرضه گوشت قرمز گرم در مازندران نشان می دهد که هر کیلو گوشت گوسفندی ران درجه یک ۲۰۰ تا ۲۲۰ هزار تومان و گوشت گوساله بدون استخوان نیز ۱۹۰ تا ۲۲۰ هزار تومان عرضه می شود.
طبق آمار سازمان جهاد کشاورزی مازندران متوسط میزان تولید گوشت قرمز در استان ۵۷ تا ۶۰ هزار تن است .
سرپرست اداره کل پشتیبانی امور دام استان مازندران در مورد توزیع مرغ منجمد با نرخ دولتی نیز گفت: از آن جایی که قیمت مرغ گرم زیر قیمت مصوب یعنی ۵۵ تا ۵۸ هزار تومان در برند های مختلف به اندازه کافی در بازار وجود دارد ،توزیع گوشت مرغ منجمد در دستور قرار ندارد، اما مرغ منجد نیز در انبارها ذخیره سازی و موجود است.
سالانه ۲۱۵ هزار تن گوشت مرغ در مازندران تولید می شود که معادل ۱۲درصد گوشت سفید تولیدی در کشور است .
نظر شما