به گزارش خبرنگار ایرنا، سارا فلاحی شامگاه پنجشنبه در جمع تعدادی از نیروهای مدیریت درمان فعال در ایام اربعین استان ایلام اظهار داشت: اقتصاد هسته ای بر توسعه، تقویت و صدور انرژی، امنیت صنعت، دانش، پزشکی، دفاعی و سایر حوزه ها نقش اساسی و انکارناپذیر دارد.
وی با بیان اینکه در دنیای کنونی مولفه های قدرت حرف اول را می زند، تاکید کرد: تامین امنیت داخلی و منافع ملی در سطح خرد و در نظام بین المللی را قدرت تعیین می کند و صاحبان قدرت تعریف و تعیین کننده نظم جهانی بر اساس منافع خود هستند و در راستای منافع خود با دیگر کشورهای صاحب قدرت همپوشانی دارند.
فلاحی با اشاره به اینکه کشورهای ابرقدرت دنیا اجاره بروز و شکل گیری قدرت های نوظهور را نمی دهد، ادامه داد: ایران بعد از پیروزی انقلاب به عنوان یک قدرت نوظهور شکل گرفت و به سرعت در حوزه های مختلف به پیشرفت رسید.
نماینده مردم شهرستان های ایلام، مهران، سیروان، چرداول، ملکشاهی ، ایوان، چوار و هلیلان یادآور شد: ابرقدرت های جهان تاب پذیرش ایران به عنوان یک قدرت نوظهور را ندارند و باتوجه به رشد روزافزون ایران در حوزه های مختلف، با اعمال تحریم های شدید و گسترده سعی در منزوی کردن کشور ما در سطح بین الملل دارند.
وی گفت: این کشورها برای فشار آوردن به جمهوری اسلامی از بُعد حقوق بشر وارد شده اند تا با اقتصاد هسته ای ایران مقابله کنند چرا که قدرت نوظهور ایران نظم قدرت جهان سلطه را بر هم زده و هدف نظام قدرت جهانی در انزوا قراردادن و به چالش کشیدن ایران است.
فلاحی با تاکید بر اینکه تحریم ها آثار و خسارت های منفی برای کشور دارد، ادامه داد: اما نکته مهمتر از تحریم های بین المللی، موضوع خودتحریمی های داخلی، عدم مدیریت سرمایه ها و منابع و چینش غلط و بدون تخصص نیروها در پست های مدیریتی است.
وی افزود: راز موفقیت در اداره جامعه احصا و مدیریت داده های درست توسط مدیران و کارشناسان است و بدون شک تصمیم گیری و برنامه ریزی بر اساس داده های غلط باعث سوءمدیریت در جامعه می شود و با مدیریت سنتی امکان اداره کشور با این طیف جمعیت جدید وجود ندارد.
فلاحی ادامه داد: برای جوانان و نوجوانان نسل جدید باید منافع ملی و عقبه پرافتخار کشور باید به درستی تعریف شود، چرا که داده غلط نسل جدید را مدیریت نمی کند و براساس واقعیت ها باید بپذیریم که این جمعیت جدید با محتوای صحیح و داده درست بر اساس واقعیت ها تربیت نشده اند و مسوولان و نهادها در حوزه فرهنگی کار خاصی برای نسل جدید انجام نداده اند و نسل جوان و نوجوان با داده های غلط رسانه های معاند خوراک فکری دریافت می کنند.
وی گفت: باید فضای کنونی کشور را به عنوان یک فرصت جدید مدیریت کرد چرا که از این نسل جوان پرتحرک و پویا آینده کشور ساخته خواهد شد و اساتید، معلمان، فرهنگیان و صاحب نظران باید با ارتقای سواد و قدرت تحلیل خود و اشراف به مسائل مختلف روز دنیا نسل جوان و نوجوان را اقناع کنند و ایده های نخبگان این نسل را جذب کند.
وی با اشاره به اینکه ایران یک کشور با داشته ها و پیشینه ای غنی اما معرفی نشده به مردم است، ادامه داد: مردم از خدمات و اقدامات مسوولان اطلاعات ندارند و باید خدمات ارائه شده در سفره و زندگی مردم عیان باشد.
فلاحی با اشاره به اینکه ۷۰ درصد معضلات کنونی در داخل کشور قابل حل است، تاکید کرد: باید مسوولان نگاه حمایتی ویژه ای در حوزه رسانه، هنر و ورزش به عنوان سفرای فرهنگی ایران و در چینش مدیریت ها و مبارزه با مافیا و رانت های داخلی در بخش های مختلف جدیت داشته باشند.
وی اضافه کرد: رسانه های معاند برای سیاه نمایی و ایجاد یاس در بین مردم و ارائه داده های غلط خبری به نسل جدید قوی عمل و به نظام جمهوری اسلامی ایران هزینه زیادی تحمیل کرده اند و روایت گران اول بوده اند در حالیکه در جنگ روایت ها و شناختی باید رسانه های ما تقویت شوند.
وی با انتقاد از سیستم انتصابات فامیلی در دستگاه ها در سطح کلان ملی و استانی اظهار داشت: عمده انتصابات بر اساس شایسه سالاری و اشرافیت به پست ها نیست و این موضوع باعث احصا داده های غلط و سوءمدیریت و زمینه ساز نفوذ جبهه دشمن در بدنه مدیریتی کشور می شود و جوانگرایی های اشتباه و بکارگیری جوانان بدون تجربه و انتقادناپذیر نیز یک چالش مدیریتی است.
نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد، ضربات دشمنان نفوذی داخلی سنگین تر از هجمه های دشمن خارجی است و اشتباهات محاسباتی مسوولان باعث جسارت دشمنان و معاندان می شود
فلاحی تاکید کرد: جوانان، نوجوانان و نخبگان سرمایه های اجتماعی کشور هستند و با ارائه خدمات به آنها باید از این سرمایه های انسانی حفاظت و با حمایت از آنها مانع مهاجرتشان به دیگر کشورها شد و کشور در مقطع کنونی نیازمند وفاق، همدلی و همراهی تمام آحاد جامعه دارد.
مدیریت درمان استان ایلام نیز گفت: باتوجه به ملکی شدن بیمارستان شهدای زاگرس، این مرکز درمانی نیازمند حمایت و نگاه ویژه مسوولان است.
دکتر مهریار سلیمانی افزود: همچنین درمانگاه مهران تا پایان امسال تکمیل می شود و برای اربعین سال آینده فعالیت آماده خدمات دهی خواهد بود.
وی به گوشه ای از خدمات ارائه شده در ایام اربعین به زائران اشاره کرد و ادامه داد: در مدت استقرار نیروهای درمانی، خدمات این افراد ۲۴ ساعته و با همکاری استان های ۱۴ گانه معین و با استعداد ۳۰۰ نفر شیفتی بود.
به گفته سلیمانی افزون بر ۲۱ هزار و ۵۰۰ مورد خدمت اعم از آزمایشگاه تخصصی، دندان پزشکی، سرم تراپی، فیزیوتراپی، داروخانه، تزریقات و سایر خدمات به زائران ارائه شد.
نظر شما