به گزارش ایرنا، چاه جذبی که باعث جذب آب یا فاضلاب در خاک میشود که به طور معمول این چاه در زمینهایی که قدرت جذب آب دارند حفر می شود. هر چقدر که خاک قدرت جذب آب قویتری داشته باشد، عملکرد چاه نیز بهتر است.
در گذشته یکی از راهکاری جذب آب باران و بارندگی فصل پاییز و زمستان یا دفع فاضلاب ایجاد چادههای جذبی بود که باعث نفوذ آب به لایه های زیرزمینی می شد و از تبخیر آب نیز جلوگیری میکرد.
صطفی حیدری شامگاه سهشنبه در یکصد و پنجاهمین نشست علنی شورای اسلامی شهرکرد تأکید کرد: اعضای این شورا بههمراه تعدادی از مسوولان بهصورت دورهای در بین نمازگزاران مساجد شهرکرد حاضر و سپس نسبت به پیگیری مشکلات مطرح شده از سوی آنان اقدام میکنند.
وی افزود: در همین راستا خواستههای اهالی محله سرچشمههای شهرکرد شامل تکمیل مسیل، ایجاد خط ویژه ناوگان عمومی حمل و نقل در خیابانهای نامجو و تختی، افزایش سرانههای فضای سبز و ورزش، راهاندازی کلانتری و ساماندهی سگهای بلاصاحب در دستور کار مجموعه مدیریت شهری در شهرداری و شورای اسلامی شهرکرد قرار گرفته است.
حیدری تصریح کرد: خدماترسانی مطلوب با هدف افزایش رفاه عمومی از مهمترین خواستههای شهروندان و از اصلیترین دغدغههای مسوولان مدیریت شهری در شهرکرد بهشمار میرود.
نایبرییس شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: بهزودی پنج غرفه تجاری و خدماتی در آرامستان بهشت رحمت برای سرمایهگذاری و ارتقای خدماترسانی به مردم از طریق برگزاری مزایده واگذار میشود.
یوسف صادقی تاکید کرد: کلیات اجرایی این طرح در شورای اسلامی شهرکرد مصوب شد و جزییات برگزاری آن پس از انجام بررسیهای کارشناسی اطلاعرسانی میشود.
وی یادآور شد: اجرای این طرح به ارتقای کمی و کیفی خدماترسانی به شهروندان و مطلوبتر شدن شرایط برگزاری انواع مراسم در آرامستان بهشت رحمت شهرکرد اثرگذار است.
یکی از اعضای شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: بروزرسانی املاک شهرداری بهعنوان یکی از اولویتهای اصلی مجموعه مدیریت شهری در دستور کار قرار گیرد.
ماشاءالله ایزدی تصریح کرد: فعالان مدیریت شهری در شهرداری و شورای اسلامی شهرکرد با حضور در جمع شهروندان محلههای مختلف مرکز چهارمحال و بختیاری به شناسایی مشکلات و خواستههای مردم و تلاش بهمنظور رفع سریعتر آن کمک میکند.
وی اظهار داشت: این نشستها بهصورت دورهای برگزار میشود و پس از جمعبندی خواستهها و دغدغههای مردم میتوان نسبت به تسریع در رفع این مشکلات اقدام کرد.
یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: در نشست مشترک مسئولان و کارشناسان شهرداری و شورای اسلامی شهرکرد با مدیران ادارهکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری آخرین وضعیت محله منظریه و مجتمع فناوران دو بررسی شد.
فاطمه بیگی تاکید کرد: در این راستا قرار شد زمینههای رفع سریعتر مشکلات این مناطق با همکاری ادارهکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری فراهم شود.
به گزارش ایرنا، شهرکرد بهعنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما