«یاسر احمدوند» روز یکشنبه در جریان سفر یک روزه به استان مرکزی در دیدار با نویسنده اراکی حجتالاسلام «داود نعیمی» در اراک، افزود: استان مرکزی سرزمین، عالمان عالیقدر است و مردم باید این ریشه و پشتوانه را بشناسند.
وی تاکید کرد: وظیفه و رسالت نویسندگان در این راستا از بعد دینی و ملی خطیر است و به طور قطع در این خصوص، نویسندگان زیر چتر حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دارند.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دیدار برای چاپ کتاب حجتالاسلام نعیمی قول مساعدت مالی به میزان ۲۰۰ میلیون ریال داد و از وی تجلیل کرد.
حجتالاسلام نعیمی که از جوانی در عرصه نویسندگی فعالیت دارد، تاکنون حدود ۵۰ جلد کتاب در حوزه های مختلف به چاپ رسانده است.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در بازدید از روستای هزاوه اراک نیز گفت: کتابخانه سیار در روستا فعال است که خوشبختانه مورد استقبال مردم روستا قرار گرفته و می توان با مشارکت روستا ساختمانی برای کتابخانه ثابت در نظر گرفت که این امر، به طور حتم نیازمند بررسی شرایط است.
احمدوند بیان کرد: به طور حتم ، روستا نیازمند کتابخانه وسیعی نیست بلکه یک کتابخانه عمومی با محوریت کودکان می تواند نیاز روستا را تامین کند و میتوان یک کتابخانه اختصاصی "امیرکبیر"ایجاد کرد که ضمن معرلی ابعاد شخصیتی این مرد بزرگ نسبت به معرفی جاذبه های گردشگری هزاواه نیز اقدام شود.
سرپرست نهاد کتابخانه های عمومی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: اعتبار یک هزار میلیارد ریالی در سفر رئیس جمهور و هیات دولت به استان مرکزی برای تکمیل طرح کتابخانه مرکزی اختصاص یافت و خوشبختانه هفته گذشته نیز منابع مالی این سفر از محل سهم مسئولیت اجتماعی وزارت نفت به صورت نقدی به حساب استان واریز شد.
«سکینه خاتون مهدیان پور» افزود: کتابخانه مرکزی اراک با هفت طبقه، ۱۸ هزار مترمربع و با ۴۰ خدمت به عنوان بزرگترین کتابخانه کشور مطرح است و به طور حتم با افتتاح این طرح، سرانه فضای کتابخانه در شهر اراک متحول می شود.
وی تاکید کرد: استان مرکزی ۸۶ کتابخانه ثابت، ۲۲ کتابخانه روستایی و یک کتابخانه سیار دارد و فعالیت های مختلف فرهنگی در کتابخانه ها انجام می شود همچنین محوریت فعالیت های کتابخانه های استان، علاوه بر امانت کتاب و عضوگیری، جمع خوانی شاهنامه خوانی و نشست های مطالعاتی است.
نظر شما