برنامه‌ریزی تولید پایدار مرغ بر اساس سرانه مصرف داخلی

تهران - ایرنا - وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: برنامه‌ریزی تولید در حلقه‌های مختلف گوشت مرغ برای تولید پایدار بر اساس سرانه مصرف داخلی تعریف شده (۳۲ کیلوگرم)، ذخیره‌سازی و در راستای حمایت از تولید داخلی نیز در مقاطعی اقدام به صادرات در سال ۱۴۰۱ انجام شده است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به گزارش روزنامه آرمان امروز با عنوان «بازار مرغ در دام سیاست‌های متضاد»، گزارش روزنامه تعادل با عنوان «چالش جدید تولیدکنندگان مرغ با دولت» و گزارش روزنامه کار و کارگر با عنوان «منابع درآمدی حذف ارز ترجیحی به سفره‌های مردم بازنگشته است» اعلام کرد: معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی متولی تولید در بخش طیور بوده و اقدامات لازم در خصوص مدیریت تولید و حمایت از تولیدکنندگان در این بخش را همواره در دستور کار داشته است.

در این راستا نیز با توجه به برنامه‌ریزی تولید گوشت مرغ در کشور، میزان جوجه‌ریزی ماهانه متناسب یا مصرف سرانه صورت می‌گیرد، در صورت نوسانات پیش‌بینی نشده تولید و در نتیجه کمبود و یا مازاد تولید گوشت مرغ، شرکت پشتیبانی امور دام به منظور تنظیم بازار و حفظ قیمت در محدوده قیمت مصوب، موظف به عرضه و یا خرید و ذخیره‌سازی محصول گوشت مرغ می‌باشد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha