علی کرمی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: مرکبات دزفول در سطح حدود هفت هزار هکتار کشت شده که حدود ۶ هزار هکتار آن بارور است.
وی تولید در فصل زمستان و خارج از فصل را از شاخصهای ویژه مرکبات دزفول دانست و ادامه داد: برداشت مرکبات دزفول از شهریورماه با برداشت لمون محلی آغاز میشود و تا فروردین ماه ادامه دارد.
معاون فنی جهاد کشاورزی دزفول بیان کرد: سلامت محصول از دیگر شاخصهای مرکبات دزفول است و طبق برنامههای کارشناسی و مبارزه بیولوژیک با حشرات و آفات ادعا میکنیم سالمترین مرکبات کشور در استان خوزستان و شهرستان دزفول تولید میشود.
وی افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی فعلی منطقه توصیه میشود مردم کشور و هم استانیها برای دیدن باغات و گردشگری به شهرستان دزفول سفر کنند.
کرمی اظهارکرد: مرکبات در رقمها و گونههای مختلفی در دزفول وجود دارند که شامل انواع لمونها، پرتقال، نارنگی و گریپ فروت هستند.
وی افزود: با توجه به وضعیت مطلوب مرکبات دزفول از نظر سلامت و طعم و مزه، بازار هدف بیشتر مرکبات دزفول، استان خوزستان است ضمن اینکه به سایر استانهای کشور نیز صادر میشوند.
نظر شما