ابوالحسن رزمی نیا روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: پارک علم و فناوری خلیج فارس در چهار محور استقرار و زیرساختها، مشاوره و آموزش، تجاری سازی حوزه بازار، حمایت های مالی و معافیت های مالیاتی و بیمه ای از واحدهای مستقر در پارک حمایت می کند.
وی بیان کرد: پارک علم و فناوری خلیج فارس از سال ۱۳۸۷ فعالیت خود را آغاز کرده و تاکنون بیش از ۵۰۰ شرکت و واحد فناور در آن فعالیت کردند.
رزمینیا ادامه داد: رسالت عمده پارک علم و فناوری خلیج فارس به بازار رساندن ایدههای خلاقانه و نوآورانه، خلاقان و فناوران در حوزه های مختلف است.
وی اظهار کرد: هم اکنون ۱۵۰ شرکت با بیش از ۵۰۰ شغل در پارک علم و فناوری خلیج فارس مشغول به فعالیت هستند.
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر یادآورشد: از ابتدای فعالیت این پارک تاکنون یکهزار و ۹۷۰ فرصت شغلی در استان بوشهر ایجاد شده است.
رزمینیا گفت: در سال ۱۴۰۰ گردش مالی شرکت های فعال در پارک علم و فناوری بوشهر ۴۵۰ میلیارد تومان بود که از این میزان ۲۷۵ میلیارد تومان فروش خالص شرکت ها بوده است.
وی ادامه داد: در حوزه زیرساختها نیز فاز دوم طرح جامع عمرانی، ساختمان اداری و استقرار شرکتها در بوشهر ۸۶ درصد پیشرفت و فاز سوم طرح شامل ساختمان پشتیبانی و آزمایشگاهی نیز اکنون ۵۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
رزمینیا اظهار کرد: اکنون شمار مرکزهای رشد علم و فناوری استان بوشهر شامل مرکزهای دشتی، دشتستان، کنگان، بوشهر، مرکز مشترک با دانشگاه خلیج فارس است که مرکز رشد هفتم نیز مشترک با دانشگاه علوم پزشکی راه اندازی می شود.
وی یادآور شد: شمار شرکت های دانش بنیان استان بوشهر نیز اکنون ۴۶ شرکت است که از این شمار ۲۷ شرکت در پارک علم و فناوری خلیج فارس فعالیت دارند.
نظر شما