به گزارش ایرنا، « سیاوش ملکی فر» روز شنبه در نشست معرفی خدمات مالی و اعتباری صندوق نوآوری و شکوفایی کشور در سالن اجتماعات پارک علم و فناوری استان مرکزی در اراک، افزود: این صندوق علاوه بر پرداخت وام، در زمینههای مختلف صدور ضمانتنامه و توانمندسازی شرکتهای فناور نیز فعالیت گسترده دارد.
وی بیان کرد: قانون دانشبنیان به منظور کمک به تجاریسازی، نوآوریها، اختراعات، شکوفاسازی و کاربردی نمودن دانش فنی از طریق ارائه کمک و تسهیلات، این صندوق را ایجاد کرده است.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی کشور ادامه داد: این صندوق وابسته به معاونت علمی نیست و به طور مستقیم زیرنظر نهاد ریاست جمهوری فعالیت میکند.
ملکیفر اظهار داشت: هفت هزار و ۸۰۰ شرکت دانشبنیان در کشور فعال است و این صندوق از آذرماه ۹۷ به بعد ۶ هزار و ۴۹۸ فقره قرارداد به مبلغ ۷۲۱ میلیارد تومان منعقد کرده است.
رئیس پارک علم و فناوری استان مرکزی نیز در این نشست گفت: پس از چند سال وقفه، پارک علم و فناوری این استان به عنوان دهمین پارک علم و فناوری عضو IAPS شده است.
«محمدعلی داستان» افزود: در هفته پژوهش امسال اقدامات خوبی در این استان صورت گرفت که برگزاری نمایشگاه و مکاتبه با بیش از ۱۵۰ ارگان و رونمایی از ۱۱ محصول فناور بخشی از آنها است.
وی بیان کرد: واگذاری زمین به پارک برای توسعه، واگذاری ساختمانهای دولتی بدون استفاده در سطح استان برای استقرار، فعال کردن ستاد احیای صنایع راکد و نیمه فعال، تعامل با سازمانهای امور مالیاتی، شرکت شهرکهای صنعتی، شهرداریها، سازمان غذا و دارو، راه و شهرسازی و گمرک و صمت از نیازهای واحدهای دانش بنیان در استان است.
شرکتهای دانش بنیان، موسسات خصوصی یا تعاونی هستند که به منظور افزایش علم و ثروت، توسعه اقتصادی بر پایه دانش و تحقق اهداف علمی و اقتصادی در راستای گسترش اختراع و نوآوری و در نهایت تجاریسازی نتایج تحقیق و توسعه در حوزه فناوریهای برتر و با ارزش افزوده فراوان تشکیل می شوند.
نظر شما