۲۵ آذر ۱۴۰۱، ۱۲:۳۳
کد خبرنگار: 5300
کد خبر: 84971598
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

باقری: روندمان رو به رشد نباشد جایم را به فرد دیگری می‌دهم

تهران- ایرنا- مدیر تیم‌های ملی وزنه‌برداری با تاکید بر این که او و وزنه‌برداران محکوم هستند تا بهتر کار کنند، گفت: اگر روندمان رو به رشد نباشد، جایم را به فرد دیگری می‌دهم.

به گزارش ایرنا، رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۲ به‌عنوان نخستین مرحله گزینشی المپیک ۲۰۲۴ پاریس به میزبانی کلمبیا درحال برگزاری است و وزنه‌برداری ایران با ۷ وزنه‌بردار در بخش مردان و ۴ وزنه‌بردار در بخش زنان در این رقابت‌ها حاضر هستند.

کوروش باقری مدیر تیم‌های ملی وزنه‌برداری در واکنش به عملکرد نمایندگان ایران در این دوره از رقابت‌ها گفت: همان‌طور که می‌دانید ما با ۴ نماینده خانم در این مسابقات شرکت کردیم و همچنان معتقدم این ۴ نفر، بهترین وزنه‌برداران حال حاضر ایران هستند. آن‌ها از فیلترهای سختی عبور کردند و رکوردهای نسبتا خوبی در تمرینات زده بودند. در وزن ۷۱ کیلوگرم الهه رزاقی روی تخته رفت ولی متاسفانه اوت شد. در دسته ۷۶ کیلوگرم پرسا نورعلی با رکورد ۹۰ کیلوگرم در یک‌ضرب و ۱۱۰ کیلوگرم در دوضرب، به کار خود در مسابقات پایان داد که البته انتظار من از این وزنه‌بردار بیشتر بود. در وزن ۸۷ کیلوگرم زینب شیخ‌حسن‌نواب رکورد ۹۰ کیلوگرم در یک‌ضرب و ۱۱۶ کیلوگرم در دوضرب را ثبت کرد که به نسبت و در مقایسه با رکوردهای تمرینی‌اش وضعیت بهتری داشت. الهام حسینی در دسته ۸۱ کیلوگرم، در یک‌ضرب ۲ کیلوگرم رکورد آسیایی‌اش را ارتقا داد اما در دوضرب موفق به مهار ۱۲۲ کیلوگرم شد که در مقایسه با مسابقات آسیایی‌اش، ۳ کیلو کم‌تر بود. در مجموع از رکوردهایی که به دست آمده راضی نیستم. البته شیخ‌حسن‌نواب و نورعلی نخستین حضورشان در مسابقات جهانی را تجربه می‌کردند.

وی افزود: با توجه به این‌که رکورد وزنه‌برداران خانم در مسابقات، فاصله معناداری با رکورد تمرینی‌شان داشت، از عملکردشان راضی نیستم. بخشی از این مسئله به بنده به عنوان مسئول فنی تیم خانم‌ها برمی‌گردد و بنابراین وظیفه من است که در وهله اول نقاط ضعف خودم را بررسی کنم. بخش دیگر به شکل اعزام تیم به مسابقات و شرایط محل برگزاری(ارتفاع بالا) برمی‌گردد. البته این شرایط برای همه است ولی روی کار بچه‌های ما بی‌تاثیر نبود. طی بررسی‌هایی که داشتم وزنه‌برداران کشورهایی که در ارتفاعات بالاتر تمرین کرده‌بودند، در جریان این رقابت‌ها شرایط بهتری داشتند.

او گفت: درتیم ملی مردان ایران هم دقیقا افرادی نتایج بهتری کسب کردند که فاصله رسیدن‌شان به محل مسابقات طولانی‌تر بود و در واقع بیشتر با شرایط وفق پیدا کرده بودند. همه این‌ها مسائلی است که می‌توان در خصوص آن در اتاق فکر فدراسیون صحبت کرد. با این حال قطعا مسئولیت نتایج تیم ملی زنان به طور مستقیم برعهده من است. ما خوب کار نکردیم و وظیفه من است که ایرادات را ارزیابی و بررسی کرده و پاسخگو باشم.

مدیر تیم‌های ملی وزنه‌برداری با اشاره به عملکرد تیم ملی مردان در جهانی کلمبیا ادامه داد: فکر می‌کنم اگر مسابقه حافظ قشقایی و میرمصطفی جوادی چند روز دیرتر برگزار می‌شد، وزنه‌های بهتری می‌زدند. کیانوش رستمی به نسبت تمریناتش وزنه‌های خیلی خوبی زد. فکر می‌کنم با توجه به سن وسالی که کیانوش دارد، این مسابقات می‌تواند استارت خوبی برای او باشد تا به آینده امیدوار شود. ما در این مسابقات رضا دهدار را داشتیم که وزنه‌های به نسبت خوبی زد و یک نقره ارزشمند گرفت. البته نیاز است که بیشتر کار کند ولی در مجموع عملکرد خوبی داشت.

وی تاکید کرد: معتقدم سه وزنه‌بردار باقی‌مانده ما نسبت به نفرات قبلی بهتر عمل کنند. چون با شرایط هماهنگ‌تر شده‌اند. در مجموع سفر پرمشقتی داشتیم و امیدوارم با عملکرد خوب سه وزنه‌بردار باقی‌مانده، با آرامش خاطر بیشتری به تهران برگردیم.

باقری در پاسخ به‌این که آیا می‌توان امیدوار بود در مسابقات قهرمانی آسیا در کره‌جنوبی و بازی‌های آسیایی، زنان وزنه‌بردار ایران نتایج بهتری کسب کنند، گفت: قطعا همین‌طور است. به شخصا معتقدم باید در هر مسابقه عملکردمان بهتر شود. در بازی‌های کشورهای اسلامی قونیه و مسابقات آسیایی حرکت رو به رشدی داشتیم. اما در مسابقات جهانی کلمبیا، هم شرایطی که در دست ما بود و هم شرایط خارج از کنترل‌مان، دست به دست هم داد تا نمودار رو به بالا حفظ نشود. ولی باید در مسابقات بعدی رکوردهای بهتری به ثبت برسانیم. برنامه این است که از حدود یک‌ماه و نیم دیگر، اردویی برگزار کنیم تا شاکله اصلی و خوبی برای بانوان بنیان‌بگذاریم تا هم تیم کامل‌تر شود و هم رکوردها ارتقا پیدا کند. در فرودین ماه مسابقات نوجوانان جهان و سپس مسابقات بزرگسالان آسیا را در پیش داریم. ما محکوم هستیم که بهتر کار کنیم. چون اگر روند رو به رشد نباشد، جایم را به کسی می‌دهم که بهتر کار کند.

باقری در واکنش به تغییر روند کسب سهمیه المپیک پاریس هم گفت: با توجه به تصمیمی که گرفته شده و تعداد نفرات پایین‌آمده، کسب سهمیه سخت‌تر می‌شود ولی فرایند کسب سهمیه راحت‌تر شده و مشخص است که نفرات اول تا دهم می‌توانند خوب وزنه بزنند و سهمیه بگیرند. حضور در مسابقات مهم مثل مسابقاتی جهانی در راه کسب سهمیه بسیار مهم است تا افراد با فراغ بال بهتری بازه زمانی باقی‌مانده تا رسیدن به المپیک را سپری کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha