به گزارش ایرنا داوود عندلیب روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه قدمت برخی از ساختمان های این دانشگاه ۵۰ ساله است افزود: البته با مبلغ یاد شده فقط می توان مشکلات اساسی و حیاتی کنونی را رفع کرد.
وی اظهار کرد: برخی از آموزشکده های این دانشگاه با کمبود کلاس ، خوابگاه و ساختمان اداری مواجه هستند اگر بخواهیم همه این کمبودها و مشکلات را رفع کنیم مجموعا به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است .
وی از تخصیص ۳۰ میلیارد تومان برای اقدامات عمرانی این دانشگاه طی ۲ سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: امیدواریم با حمایت مسولان استانی مبلغی از از محل اعتبارات استان در جهت مشکلات این مرکز آموزشی اختصاص یابد.
تخصیص ۱۸ میلیارد تومان برای تجهیزات آزمایشگاهی
وی افزود: طی ۲ سال گذشته ۱۸ میلیارد تومان برای تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی این دانشگاه جذب شد که این میزان اعتبار کافی نیست است.
عندلیب، تعداد دانشجویان مشغول به تحصیل در این دانشگاه را ۱۰ هزار نفر بیان کرد و گفت: از این تعداد پنج هزار و ۵۰۰ نفر پسر و مابقی دختر هستند که در ۴۹ کدرشته کارشناسی و ۹۸ کدرشته کاردانی تحصیل می کنند.
وی با اشاره به کمبود خوابگاه در این دانشگاه افزود: مجموع ظرفیت خوابگاهی این مرکز آموزشی سه هزار و ۷۰۰ نفر است در صورتیکه چهار هزار و ۸۰۰ دانشجو متقاضی خوابگاه هستند.
۵۰ هزار دانشجو از این دانشگاه دانش اموخته شدندوی با اشاره به کسب مجوز اولین مرکز رشد مهارتی استان یزد توسط دانشگاه طی این مدت، گفت: در همین راستا هماکنون ۱۰ هسته خلاق و فناور در مجموعه دانشگاه فعالیت دارند.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای یزد تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه مورد اشاره را ۳۶ نفر بیان کرد و افزود: افزون بر یکهزار استاد هم بصورت حق التدریس با این دانشگاه همکاری دارند.
وی با بیان اینکه تاکنون ۵۰ هزار دانشجو از این دانشگاه دانش اموخته شدند ادامه داد: ۹۰ درصد دانشجویان این مرکز آموزشی به خاطر داشتن مهارت جذب بازار کار شدند.
حدود ۷۰ هزار دانشجو در مراکز آموزشی یزد تحصیل می کنند.
نظر شما