حسین عرفانی روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: طرح زمستانی هلال احمر با هدف امداد رسانی در شرایط خاص جوی، بروز برف و کولاک و یخ بندان در راه های اصلی با همکاری نیروهای داوطلب این جمعیت همه ساله اجرایی می شود.
وی اضافه کرد: نیروهای داوطلب مستقر در یک هزار و ۵۵۳ پایگاه و مرکز عملیاتی جمعیت هلال احمر، علاوه بر پوشش راه های اصلی در محیط های شهری نیز در صورت بروز حوادث طبیعی به ویژه ناشی از برودت هوا اقدام به ارائه خدمات امدادی می کنند.
قائم مقام جمعیت هلال احمر ادامه داد: علاوه بر مشارکت ۱۳ هزار نیروی فعال در طرح زمستانی هلال احمر، ۲۲ هزار نیروی داوطلب نیز به عنوان پشتیبان آماده به کار هستند و در صورت بروز شرایط اضطراری با دادن فراخوان، از توان این افراد برای مدیریت بحران های احتمالی استفاده می شود.
عرفانی گفت: سه هزار و ۵۰۰ دستگاه خودروی امدادی، آمبولانس و لُجستیک جمعیت هلال احمر هم آماده انجام عملیات امدادی هستند و همچنین ۱۹ فروند بالگرد پوشش هوایی امداد و نجات را بر عهده دارند.
وی ادامه داد: به منظور اسکان اضطراری در راه ماندگان، هماهنگی لازم با مدیریت بحران صورت گرفت تا در صورت نیاز علاوه بر استفاده از پایگاه های امدادی هلال احمر از ظرفیت مساجد، حسینیه ها، سالن ها و مجتمع های خدماتی و رفاهی برای اسکان اضطراری استفاده شود.
قائم مقام جمعیت هلال احمر گفت: طبق قانون باید به میزان ۱۰ درصد از جمعیت کشور در انبارهای امدادی ذخیره اقلام اضطراری مورد نیاز وجود داشته باشد که با وجود فاصله با درصد پیش بینی شده اما با ورود به فصل سرد سال نسبت به شارژ انبارهای امدادی هلال احمر اقدام های لازم صورت گرفته است.
همچنین پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر شب گذشته در بازدید از پایگاه های امدادی خبر از تقویت ناوگان خودرویی این جمعیت داد و افزود: خودروهای پیش بینی شده که شمارشان حدود ۹۰۰ دستگاه پیش بینی شده تا اردیبهشت سال آینده تحویل استان ها می شود.
نظر شما