به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام حمید حسنزاده روز شنبه در آیین ارتقای دانشکده پرستاری میاندوآب به دانشکده علوم پزشکی افزود: در دوران قبل از انقلاب میزان بیسوادی در کشورمان بیش از ٨۰ درصد بود در حالیکه امروز این آمار به کمتر از ۱۰ درصد رسیده و حتی در روستاها هم امکان ادامه تحصیل مقاطع مختلف برای زنان و مردان فراهم شده است.
وی با بیان اینکه در دوران طاغوت هفت رشته ورزشی ویژه بانوان در سطح قهرمانی وجود داشت در حالیکه اکنون این تعداد به ۳٨ رشته افزایش یافته است، اظهار کرد: اکنون آموزش در دبیرستانهای دخترانه توسط آموزگاران مجرب زن انجام میشود و این به برکت انقلاب اسلامی است.
حجت الاسلام حسن زاده با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور ادامه داد: چندین سال است که کشورمان توسط قدرتهای غربی در محاصره اقتصادی قرار دارد و بیشتر این مشکلات به همین خاطر ایجاد شده و باید با همت جمعی و استفاده از توان داخلی، با این توطئه دشمن هم مقابله کرد.
وی در بخش دیگری با اشاره به در اولویت بودن آموزش بخشهای درمانی و پزشکی در این شهرستان اضافه کرد: هم اکنون خدمات بهداشت و درمان کشورمان گسترده شده و پزشکان زن عملهای جراحی زنان را بر عهده دارند بنابراین پرداختن به موضوع آموزش و توسعه آن باید مورد توجه قرار گیرد.
چشم انداز توسعه میاندوآب در دولت سیزدهم ترسیم شد
فرماندار میاندواب هم در این آیین با تقدیر از خدمات دولت سیزدهم در این شهرستان گفت: در دولت مردمی، چشم انداز توسعه پایدار این شهرستان ترسیم شده است.
علی پیام اظهار کرد این شهرستان در زمینه تامین امنیت در جنوب آذربایجان غربی نقش مهمی دارد و دژ مستحکمی در مقابل گروهکهای معاند است.
وی با اشاره به نقش مهم دانشگاهها در توسعه و پیشرفت افزود: مراکز علمی و دانشگاهها علاوه بر تربیت نیروی متخصص، در توسعه و پیشرفت پایدار هم نقش دارند.
دانشکده پرستاری شهرستان میاندوآب در سال ۱۳۹۱ افتتاح و تا به امروز ۲۱۰ دانشجو در آن پذیرش شدهاند که ۱۵۵ نفر فارغ التحصیل و ۵۵ دانشجو نیز همچنان مشغول به تحصیل هستند.
نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی گفت: مجوز ارتقای دانشکده پرستاری این شهرستان به دانشکده علوم پزشکی از سوی متولیان امر صادر شد.
مهدی عیسی زاده بامداد شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفته بود: در کنار رشته پرستاری که از مهر امسال هیات علمی و دانشجو برای این دانشکده جذب شده بود، از بهمن سال آتی سه رشته فوریت های پزشکی، صنایع غذایی کنترل کیفی و بهداشت عمومی به رشتههای این دانشکده اضافه میشود.
وی اضافه کرد: در این باره جلسات مختلفی با مسوولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار کردیم و هیاتهای مختلفی نیز جهت بررسی وضعیت در شهرستان حضور یافتند و در نهایت پس از بررسی شرایط و فراهم آوردن مقدمات، مجوز ارتقای دانشکده پرستاری میاندوآب به دانشکده علوم پزشکی صادر شد.
نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دانشکده پرستاری میاندوآب، قدیمی ترین دانشکده پرستاری بود که در جنوب آذربایجانغربی به عنوان قطب درمان و آموزش ایجاد شده بود و بعد از مدتی توقف دوباره در سال ۱۴۰۰ احیا شد.
میاندوآب دارای ۲ بیمارستان بنامهای عباسی و فاطمهزهرا (س) با بیش از ۴۰۰ تخت فعال است.
میاندوآب با بیش از ۲۸۵ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع است و یکی از شهرهای بلوک درمانی جنوب این استان است.
نظر شما