مهدی عیسی زاده بامداد شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در کنار رشته پرستاری که از مهر امسال هیات علمی و دانشجو برای این دانشکده جذب شده بود، از بهمن سال آتی سه رشته فوریت های پزشکی، صنایع غذایی کنترل کیفی و بهداشت عمومی به رشتههای این دانشکده اضافه میشود.
وی اضافه کرد: در این باره جلسات مختلفی با مسوولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار کردیم و هیاتهای مختلفی نیز جهت بررسی وضعیت در شهرستان حضور یافتند و در نهایت پس از بررسی شرایط و فراهم آوردن مقدمات، مجوز ارتقای دانشکده پرستاری میاندوآب به دانشکده علوم پزشکی صادر شد.
نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دانشکده پرستاری میاندوآب، قدیمی ترین دانشکده پرستاری بود که در جنوب آذربایجانغربی به عنوان قطب درمان و آموزش ایجاد شده بود و بعد از مدتی توقف دوباره در سال ۱۴۰۰ احیا شد.
عیسی زاده با اشاره به اینکه میاندوآب از لحاظ موقعیت جغرافیایی و پل ارتباطی بین استانی و مرکز بودن و دارا بودن زیرساختها دارای موقعیت ویژه است، اظهار کرد: میاندوآب جایگاه و موقعیتی از نظر درمان دارد که هیچ شهری از آن برخوردار نیست و سایر پتانسیلها و ظرفیتها و قطب درمان و آموزش در منطقه زمینهای خوب برای راه اندازی دانشکده پزشکی در این شهر فراهم کرده است.
وی ابراز امیدواری کرد که این دانشکده بتواند در جهت پاسخگویی اجتماعی با حفظ کرامت انسانی، خدمات مورد نیاز در امر پیشگیری، درمان و آموزش را با بالاترین سطح کیفی با ایجاد انگیزه جهت حفظ و ارتقای سطح سلامت و بهداشت جامعه ارائه داده و در توسعه دانش پزشکی و پژوهش، قانون مدارانه سهیم باشد.
میاندوآب از شهرهای جنوبی آذربایجان غربی است.
نظر شما