به گزارش ایرنا، رئیس سازمان پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد در این آئین با اشاره به اهمیت و جایگاه پژوهش در زندگی مردم، اظهار داشت: در این نمایشگاه دستگاه های اجرایی، دانشگاه ها و مراکز پژوهشی استان دستاوردهای علمی و پژوهشی خود را در معرض دید عموم قرار خواهند داد.
محسن فرزین افزود: این نمایشگاه از امروز تا روز چهارشنبه در مصلی شهر یاسوج برپا است و مردم، دانشجویان و دانشگاهیان میتوانند، دستاوردهای پژوهشی و فناوری و مسائل مربوط به فن بازار را مورد بازدید قرار دهند.
وی تاکید کرد: به نظر شاید تأثیر مراکز دانش بنیان و کارهای پژوهشی خیلی محسوس نباشد اما وقتی پژوهش به فناوری و فناوری به نوآوری برسد و در اختیار مردم قرار بگیرد، آنگاه به اهمیت علم و پژوهش در سطح جامعه بیشتر پی خواهیم برد.
رئیس سازمان پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: هفته پژوهش امسال از دوازدهم آذر آغاز و تا هجدهم این ماه ادامه دارد و در این مدت، سه روز آن به نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار می پردازد.
فرزین بیان کرد: در نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار شرکت های دانش بنیان و شرکت های فناور پارک علم و فناوری استان حضور خواهند داشت و ۳۳ شرکت در قالب ۶۶ غرفه در این حوزه در سطح نمایشگاه محصولات خود را به نمایش گذاشته اند.
وی تصریح کرد: به نمایش گذاشتن محصولات، نشان دادن اقتدار در حوزه پژوهش و فناوری و به نوعی ارتباط برقرار کردن با جامعه و مردم عادی است که با مشاهده این محصولات، ارتباط بیشتری با این حوزه پیدا کنند.
رئیس پارک علم و فناوری کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: علاوه بر به نمایش گذاشتن محصولات و برپایی غرفهها، برنامههای جانبی نیز برگزار می شود.
افزون بر ۱۲ میلیارد ریال به طرح های پژوهشی استان اختصاص یافت
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: پیشران توسعه در هر کشوری علم و پژوهش و فناوری است. با توجه به اهمیت موضوع و با توجه به قوانین بالادستی، بحث پژوهش و فناوری در قانون ششم توسعه بطور ویژه دیده شده است.
علی شهابی نسب عنوان کرد: امسال ۵۸ طرح پژوهشی به سازمان برنامه ریزی استان به عنوان دبیر کارگروه آموزش و پژوهش ارسال شد و با پالایش این طرح ها ۱۱ طرح به عنوان اولویت پژوهشی استان مصوب شد.
وی ادامه داد: امسال از اعتبارات هزینه ای استان حدود ۱۲میلیارد ریال به طرح های پژوهشی اختصاص داده شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: اولویت های پژوهشی استان در حوزه های آب و کشاورزی، آفت بلوط و آسیب های اجتماعی، فرهنگ و هنر، صنایع دستی و گردشگری است.
در حال حاضر ۵۲ واحد فناور در مراکز رشد بویراحمد، گچساران و کهگیلویه فعالیت دارند. ۱۶ شرکت در پارک استان، ۱۸ واحد فناور در مرکز رشد جامع شهر یاسوج و ۱۶ واحد فناور در مرکز رشد گچساران مستقر هستند و تاکنون با استقرار ۲ واحد فناور در مرکز رشد کهگیلویه موافقت شده است.
واحدهای فناورانه و شرکت های دانش بنیان استان تاکنون حدود ۵۰۰ فرصت شغلی ایجاد کرده اند.
نظر شما