ادهم کُردزابلی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: افتتاح ۵۷ زمین چمن مصنوعی از مهمترین طرحهای ورزشی امسال سیستان و بلوچستان بوده که با هدف افزایش سرانه ورزش بویژه در مناطق مرزی استان اجرایی شده است.
وی ادامه داد: با بهرهبرداری از طرحهای ورزشی در سیستان و بلوچستان در سالجاری سرانه ورزشی این استان از ۴۴ سانتی متر سال گذشته به ۵۳ سانتی متر رسیده است.
مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان گفت: همچنین به منظور ارتقای سرانههای ورزشی استان هماینک ۱۵ طرح بزرگ ورزشی در حال ساخت است.
وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان رتبه اول ساخت اماکن ورزشی را داراست، گفت: ۲۵۵ ورزشکار ملی و بین المللی در این نقطه از ایران اسلامی داریم که میتوانند برای استان افتخار بیافرینند.
کُرد زابلی با تاکید بر استفاده از ظرفیت جوانان ادامه داد: با توجه به جوان بودن جمعیت سیستان و بلوچستان قطعا ورزش میتواند یک عامل وحدت و انسجام در این استان باشد.
وی از فعالیت ۴۱۰ خانه ورزش روستایی در سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: خانههای ورزش روستایی با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی، توسعه ورزش روستایی و پرکردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در روستاها با مشارکت فدراسیون ورزش روستایی و بازیهای بومی و محلی، ستاد مبارزه با موادمخدر و وزارت ورزش و جوانان کشور ساخته و تجهیز میشوند.
مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان، میز پینگ پنگ، راکت و توپ میز فوتبال دستی، صفحه شطرنج، دارت و تاتامی را از جمله تجهیزات این خانههای ورزش روستایی عنوان کرد.
وی تاکید کرد: تجهیز و راهاندازی خانههای ورزش روستایی بدون تردید یکی از اقدامات ماندگار دولت محسوب میشود که زمینههای لازم را برای بازی کودکان، رشد و پیشرفت نوجوانان و جوانان را زیر سقف امید تا رسیدن به عرصههای قهرمانی مهیا ساخته است.
کُرد زابلی بیان کرد: توجه و توسعه ورزش در روستاها ضمن ایجاد عدالت در توزیع سرانههای ورزش سبب کشف و پرورش نیروهای جوان و استعدادهای نهفته ورزشی بسیاری در روستاهای سیستان و بلوچستان میشود.
نظر شما