۱۳ آذر ۱۴۰۱، ۰:۳۰
کد خبرنگار: 909
کد خبر: 84960210
T T
۲ نفر

برچسب‌ها

سیاستگذاری برنامه هفتم توسعه با توجه به سند آمایش سرزمین باشد

اصفهان - ایرنا - استاندار اصفهان گفت: لازم است پیشنهاد قواعد سیاستی و احکام مورد نیاز برای پیاده سازی برنامه هفتم توسعه در استان بر مبنای سند آمایش سرزمین و حوزه تمدنی باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید رضا مرتضوی شامگاه شنبه در جلسه شورای برنامه ریزی استان در محل استانداری اصفهان افزود: ما باید برای زندگی مناسب مردم در جنبه های مختلف در برنامه پنج ساله توسعه تصمیم گیری کنیم.

وی با بیان اینکه این جنبه ها باید در همه زمینه ها از جمله محیط زیست، اقتصاد و کشاورزی باشد، اظهار داشت: این احکام و پیشنهادها باید به گونه ای نوشته شود که در طول اجرای برنامه توسعه، پوشش و پایداری داشته باشد و مسیر حرکت را روشن کند.

استاندار اصفهان همچنین بر تمرکز زُدایی در برنامه هفتم توسعه تاکید کرد و گفت: دولت و رییس جمهور بر این موضول تاکید زیاد دارند و نباید برنامه هفتم توسعه به گونه ای تنظیم شود که باری به مسوولیت های دولت و چالش های آن اضافه شود.

امیررضا نقش معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان نیز در این جلسه با تاکید بر لزوم نهادسازی در برنامه توسعه کشور، گفت: اگر نهادسازی نباشد، هماهنگی بین بخشی و فرا بخشی نیز در اجرای برنامه ها نخواهیم داشت.

وی افزود: لازم است برنامه توسعه هفتم به گونه ای تدوین شود که زمینه مشارکت مردم و سرمایه گذاران بیش از پیش فراهم شود.

همچنیم مصطفی خضری، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اصفهان در این جلسه گفت: لازم است مردم جایگاه مناسبی در برنامه توسعه داشته باشند و آنها را در امور مختلف دخالت دهیم.

وی بر تمرکز زُدایی و ایجاد تناسب بین ظرفیت ها و تخصیص ها در برنامه هفتم توسعه تاکید کرد.

۳۰ درصد برنامه ششم توسعه اجرا شده است

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: بر اساس ارزیابی دیوان محاسبات از عملکرد برنامه ششم توسعه، ۳۰ درصد آن اجرا شده است.

مهدی طغیانی افزود: بی توجهی به اقتضائات و مسائل طول راه مانند تحریم ها و منابع مالی در تدوین برنامه ششم توسعه از جمله دلایل این اتفاق است.

وی تصریح کرد: لازم است در تدوین برنامه هفتم توسعه به مسائل پنج سال آینده از جمله منابع دولت توجه شود.

طغیانی با تاکید بر اینکه ما قدرتی به نام " مردم" داریم، افزود: بدون حضور مردم اتفاقات خوبی رقم نمی خورد بنابراین باید برای رفع موانع حضور مردم و سرمایه گذاری آنها در بخش های مختلف مانند آموزش و پرورش، ورزش و سلامت تلاش شود.

در این جلسه با اشاره به محورها و اولویت های برنامه هفتم توسعه، درباره ضرورت و چگونگی ارائه پیشنهادها از سوی دستگاه های اجرایی برای پیاده سازی برنامه توسعه تبادل نظر شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha