بیش از ۲۷ هزار واحد صنعتی و صنفی در آذربایجان غربی فعال است

ارومیه - ایرنا - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی با اشاره به احصای کامل اطلاعات واحدهای تحت نظارت این نهاد گفت: در حال حاضر، ۲۷ هزار و ۲۸۵ واحد صنعتی، صنفی و معدنی در این استان فعال است که اطلاعات آنها بطور کامل احصا می‌شود.

عبدالحمید سرتیپی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد ۲۴ هزار و ۷۴۵ واحد در حوزه صنفی، ۲ هزار و هفت واحد صنعتی و ۵۳۳ واحد معدنی نیز در شهرستان‌های مختلف آذربایجان غربی فعال هستند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی ادامه داد: از ابتدای آبان امسال، اطلاعات کسب و کارها نظیر اطلاعات داخلی و بیرونی کسب و کارهای صنعتی، معدنی و صنوف تولیدی از جمله مصرف انرژی، تامین اجتماعی، تسهیلات بانکی، مالیات، شهرک‌ها، مسایل و برنامه‌های بنگاه آغاز شده است.

سرتیپی با اشاره به برنامه ریزی‌های صورت گرفته در راستای استفاده بهینه از اطلاعات احصا شده در راستای توسعه همه این بخش‌ها اظهار کرد: در همین راستا، ۲۴۲ طرح بر اساس اولویت‌های مناطق مختلف، شناسایی و برای توسعه سرمایه گذاری در همه این بخش‌ها امور مرتبط اجرایی خواهد شد.

وی گفت: پروژه‌های جدید تعریف شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت در این بخش‌ها شامل پیمایش اطلاعات کسب و کار، بازسازی و نوسازی صنایع، توازن سرمایه گذاری در مناطق و زنجیره‌ها، فعالسازی صنایع راکد زیر ظرفیت، فعالسازی معادن راکد زیر ظرفیت، ساماندهی لکه‌های صنعتی، اصلاح مجوزها، ارتقای مدیریت بنگاه‌ها و اطلاع رسانی به همراه راه اندازی سامانه پاسخگویی است.

بیش از ۲۷ هزار واحد صنعتی و صنفی در آذربایجان غربی فعال است

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی با اشاره به تفکیک حوزه زیرمجموعه این نهاد به چهار منطقه در استان یادآور شد: یکی از این مناطق، منطقه‌ای است که از نظر زیرساخت‌های تولیدی و تجاری و اشتغال صنعتی ضعیف بوده لذا طرح‌های ایجادی متناسب با منطقه تعریف شده است.

سرتیپی اضافه کرد: منطقه دوم کمتر برخوردار است که در این منطقه برای رسیدن به هدف گذاری انجام شده و اشتغالزایی از طرح‌های نیمه تمام، راکد، توسعه‌ای و ایجادی حمایت خواهد شد.

وی افزود: منطقه سوم شامل منطقه‌ای است که واحدهای صنعتی و تولیدی مناسب برخوردار بوده و هدف در این منطقه حفظ اشتغال موجود و افزایش زمینه اشتغال با افزایش ظرفیت تولید واحدهای راکد و نیمه تمام بوده و منطقه چهارم از لحاظ زیرساخت‌های صنعتی، تولیدی و تجاری توسعه یافته است و هدف در این مناطق افزایش عمق بازار کار و اشتغالزایی از محل خدماتی سازی تولید به شمار می‌رود.

سرتیپی اظهار امیدواری کرد با احصای دقیق موارد مربوط به این طرح و همچنین توجه ویژه به نیازهای هر کدام از شهرستان‌های استان، زمینه برای توسعه صنعتی، معدنی و تولیدی در همه نقاط استان فراهم شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha