احسان عسکری روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا حمایت از این طرح از سوی همه نهادها را ضروری دانست و اظهار داشت: نیاز است سرمایه گذار نسبت به تسویه تسهیلات دریافتی از بانک اقدام کند.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه این طرح جزو طرح های اقتصاد مقاومتی است در صورت همکاری سرمایهگذار در کمترین زمان ممکن تسهیلات لازم ارایه خواهد شد.
عسکری تصریح کرد: احداث این تله کابین علاوه بر اشتغال زایی به توسعه پایدار منطقه کمک خواهد کرد و با جذب گردشگر رونق را برای هم استانی ها به ارمغان خواهد آورد.
وی با اشاره به پیشرفت ۳۰درصدی تله کابین یاسوج افزود: تامین زیرساختهای آب، برق و گاز از سوی نهادهای خدمات رسان ضروری است.
به گزارش ایرنا، عملیات اجرایی تلهکابین یاسوج پایتخت طبیعت ایران در مهرماه ۱۳۹۲ آغاز شده و با وجود گذشت حدود ۱۰سال، این پروژه گردشگری پیشرفت فیزیکی قابل قبولی نداشته و مهم اینکه به گفته مسئولان اعتبارات آن برگشت خورده است.
عملیات تله کابین یاسوج در مسیری به طول یکهزار و ۵۰۰متر حدفاصل ورودی منطقه توریستی آبشار یاسوج تا کوه دوریاب واقع در بالادست پارک جنگلی این شهر پیش بینی و طراحی شده است.
این طرح گردشگری که عملیات اجرایی آن با حضور مسئولان استانی در سال ۹۲ آغاز شد قرار بود کمتر از یک سال به بهره برداری برسد و موجب خلق ۳۰۰فرصت جدید شغلی شود اما همچنان با گذشت حدود ۹ سال هنوز به سرانجامی نرسیده است.
بر اساس آمارها کهگیلویه و بویراحمد سالانه پذیرای بیش از سه میلیون نفر گردشگر است.
نظر شما