به گزارش خبرنگار ایرنا، امام جمعه تفرش شامگاهه یکشنبه در آیین اختتامیه این دوره از مسابقات افزود: رهبر معظم انقلاب در ۱۱ سال گذشته فرمودند که انتظار می رود ۱۰ میلیون حافظ قرآن در جامعه تربیت و پرورش یابد و این درحالیست که از ۱۷ سال گذشته تاکنون ۱۰ هزار حافظ کل قرآن در کشور تربیت نشده است.
حجت الاسلام" حسین اجرایی" گفت: شمار حافظان استان نسبت به مطالبه رهبر معظم انقلاب بسیار محدود است در این راستا با جریان سازی مناسب و با بهرهگیری از ظرفیت واحدهای تولیدی استان که مدیران آنها دغدغه فعالیت قرآنی دارند، میتوان حافظان قرآنی را پرورش داد.
وی ادامه داد: مقرر شد که تمام استانداران مشاور قرآنی داشته باشند که این امر در آینده ای نزدیک در استان محقق می شود.
مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری مرکزی، نیز در این آیین بیان کرد: در کنار اقدامات و تولیدات صنعتی، انجام فعالیتهای فرهنگی به ویژه قرآنی در استان مایه مباهات است و باید از این ظرفیت عظیم بیشترین بهره گیری را داشت.
"محمدرضا جعفری" افزود: جامعه کارگری استان علاوه بر نقش آفرینی در بخش تولید صنعت، در حوزه قرآنی نیز درخشش لازم را دارند و میتوانند برای استان افتخار آفرین باشند.
وی تنها مسیر سعادت و پیشرفت معنوی و دنیوی را تربیت قرآنی عنوان کرد و گفت: پرورش و تربیت دینی، نسل آتی جامعه را از گزند آسیب دشمن محفوظ می دارد که در این راستا تبیین مبانی الهی و معرفتی در جوامع امری ضروری است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی، نیز در ادامه این آیین گفت: ۱۵۰ نفر از جامعه کارگری و تلاش در شانزدهمین دوره مسابقات در رشتههای مفاهیم، حفظ و قرائت حضور داشتند و حضور با شکوه بانوان و آقایان در این مسابقات نویدبخش رشد قرآن بین جامعه هدف است.
"جمشید امیدی" افزود: تعامل و هم افزایی بین دستگاهی به تقویت و توسعه فعالیتهای قرآنی کمک میکند و چنانچه این روند استمرار داشته باشد به طور حتم خروجی بسیار مناسبی از رویدادهای قرآنی شاهد خواهیم بود.
وی تاکید کرد: نفرات اول تا سوم رشته های مفاهیم حفظ جزء بیست و کل قرآن و قرائت در ۲ گروه برادران و خواهران برگزیده و نفرات اول با کسب حد نصاب به مرحله کشوری معرفی خواهند شد.
نظر شما