ضرورت تکمیل زنجیره تولید آنتی‌بیوتیک در مازندران/ کارگروه توسعه کشت گیاهان دارویی تشکیل شود

ساری - ایرنا - استاندار مازندران در بازدید میدانی از روند تولید در شرکت آنتی بیوتیک سازی ایران در ساری گفت: زنجیره نهایی مواد اولیه تا تولید داروهای آنتی بیوتیک با همراهی تمامی دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی در استان ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمود حسینی‌پور عصر یکشنبه در حاشیه بازدید از شرکت آنتی‌بیوتیک سازی ایران در جلسه‌ای افزود: این شرکت داروسازی در شرایط تحریم جهاد کرد و نگذاشتند تحریم های دشمنان اثرات حداکثری خود را در جامعه بگذارد که به سهم خود از این عزیزان و متخصصان تشکر می کنم.

استاندار مازندران با اشاره به گرامیداشت هفته بسیج گفت: بسیج شجره طیبه ای است که امام راحل آن را تاسیس کرد و بسیجیان در جنگ تحمیلی و بعد از جنگ دستاوردهای ماندگاری داشتند.

حسینی‌پور تصریح کرد: در شرایط کنونی هم به تفکر بسیجی نیاز داریم و هم این که شرکت های داروسازی در تولید محصولات استراتژیک دارویی نقش دارند یعنی کار بسیجی انجام می دهند.

آمریکا با تحریم های دارویی جان مردم ایران را نشانه گرفت

نماینده عالی دولت در مازندران گفت: آمریکایی ها با تحریم های دارویی جان مردم ایران را نشانه گرفتند و استکبار جهانی با بی شرمانه ترین تحریم ها و با گروگان گرفتن سلامت مردم به دنبال اهداف سیاسی است و با حربه های مختلف از جمله روایت سازی های دروغ و جنگ نرم و سایبری درصدد ضربه زدن به کشور هستند.

حسینی پور افزود: شاید نارضایتی هایی در بحث کمبود دارو وجود دارد اما دشمنان درصدد بزرگنمایی این مشکلات هستند، آنان خیرخواه مردم نیستید.

وی ادامه داد: اگر آمریکا می داند در تامین دارو در کشور ما مشکل وجود دارد چرا برخی از داروها را به روی مردم ما بست که ما به دلیل شرایط تحریم نتوانیم بسیاری از داروها را تامین کنیم.

روایت سازی دروغین دشمنان در ارتباط با یک شرکت مازندرانی

استاندار مازندران گفت: این دشمنان روایت سازی های اشتباهی انجام می دهند و به عنوان مثال می گویند شرکت کاله با ماشین خود نیروی نظامی جابجا می کند و این تبلیغات را رسانه های معاند و اینترنشنال انجام می دهد و در نهایت آنان می خواهند اقتصاد ما را هدف قرار دهند و می خواهند شرکت کاله که یکی از معتبرترین شرکت ها است را هدف قرار دهند و جوانان ما اینها را نمی بینند و دشمنان می خواهند اشتغال و تولید کشور ما را نشانه بگیرند.

حسینی پور بیان کرد: ۵۰ درصد مواد اولیه دارویی مصرفی آنتی بیوتیک کشور در هلدینگ سرمایه‌گذاری تامین تولید می شود که این امر بسیار مایه مباهات است و مازندران در کنار تامین امنیت غذایی، امنیت سلامت و بهداشت کشور را برعهده داشته و نقش منحصر به فردی دارد.

وی ادامه داد: یکی از درخواست های اساسی ما این است که از زنجیره تولید مواد اولیه تا داروی نهایی در مازندران ایجاد شود و من این قول را از این شرکت میگیرم و به مردم وعده می دهم که حتما تولید نهایی آنتی بیوتیک در استان انجام شود.

لزوم توسعه کشت گیاهان دارویی در روستاهای مازندران
استاندار مازندران گفت: در بحث اقتصاد روستا برنامه ریزی هایی کردیم و سه هزار و ۶۰۰ روستا در استان با آب و خاک منحصر به فرد داریم.

حسینی پور افزود: ۱۳۲ نوع گیاه دارویی براساس آزمایشات در مازندران رشد می کند و مازندران ما ظرفیت دارد که مواد اولیه بسیاری از داروها را تامین کند.

وی ادامه داد: باید کارگروهی در ارتباط با تولید دارو و رونق کشت گیاهان دارویی با همراهی دستگاه های اجرایی و بسیج و معاونت اقتصادی استانداری و صمت باهدف جلوگیری از خروج ارز و ایجاد اشتغال و ثروت در روستا و همچنین پدافند غیرعامل و تامین و امنیت دارویی در استان تشکیل شود.

استاندار مازندران گفت: اگر بتوانیم کشت گیاهان دارویی را رونق دهیم به طور حتم علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار در مسیر تامین امنیت دارویی جامعه حرکت کرده ایم.

اعطای تسهیلات به شرکت آنتی بیوتیک سازی ایران
حسینی پور افزود: در ارتباط با تسهیلات سرمایه در گردش و تسهیلات بانک‌ رفاه آمادگی های لازم وجود دارد و با مدیریت بانک صادرات هم صحبت شده و ارتباط با تامین نقدینگی این شرکت اقدام خواهیم کرد.

استاندار مازندران گفت: مسوولان ارشد استان به طور حتم از این شرکت داروسازی حمایت می کنند و از مدیران این شرکت می خواهیم که طرح های توسعه ای خود را افزایش دهند و این شرکت می تواند با تولید سُرم، مازندران را به هاب منطقه کشورهای دریای خزر در تولید این محصول تبدیل کند.

حسینی پور بیان کرد: در مازندران نخبگان و نیروی کار دانش آموخته خوبی وجود دارد و این عزیزان از استعدادهای خوبی برخوردار هستند و ما آمادگی داریم در اجرای طرح های توسعه ای و تامین نیاز دارویی کشور به این شرکت کمک کنیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، استاندار مازندران در جریان این بازدید که از سوی حسین شاه‌پری بازرس و مسوول پیگیری‌های ویژه استاندار، سجاد خسروانیان مشاور اجرایی استاندار و محمدعلی نوبخت فرماندار ساری همراهی می‌شد، ضمن بازدید از خط های تولید شرکت آنتی بیوتیک سازی ایران مهمترین مشکلات این مجموعه را مورد بررسی قرار داد.

براساس آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این شرکت حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد از ماده موثر آنتی بیوتیک کشور را تولید می کند.

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha