«علیرضا کیشانی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان محصول از سطح ۷۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی استان مرکزی برداشت و به کارخانههای قند استانهای همدان، اصفهان و شهرکرد تحویل می شود.
وی ادامه داد: میانگین برداشت محصول چغندر قند از سطح زمینهای کشاورزی استان مرکزی در سال زراعی گذشته ۵۰ تن در هکتار بوده است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه محصول چغندر قند از جمله محصولات راهبردی در کشور به شمار می رود در راستای افزایش بهره وری و تولید این محصول استفاده از بذرهای پربازده، توسعه آبیاریهای نوین (تیپ) و مصرف بهینه کود شیمیایی برای افزایش حاصلخیزی زمین در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی این استان قرار دارد.
کیشانی با یادآوری کشت محصول سیب زمینی در ۲ هزار و ۵۲۰ هکتار از زمینهای کشاورزی استان مرکزی گفت: پیش بینی می شود ۹۳ هزار تن محصول از سطح این زمینها برداشت شود.
وی ادامه داد: شهرستانهای اراک، ساوه، فراهان، دلیجان و خنداب بیشترین سطح زیر کشت محصول سیب زمینی در استان مرکزی را در سال زراعی گذشته به خود اختصاص دادهاند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی اظهار داشت: ۲ و نیم درصد سطح زیر کشت محصول سیب زمینی کشور در این استان قرار دارد و با توجه به اجرای برنامه الگوی کشت در استان، پیش بینی می شود سطح زیر کشت این محصول در استان در سال زراعی جاری کاهش یابد.
۶۷۰ هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و ۲ دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.
نظر شما